Kerana mu , GST ! - BEN ASHAARI

Kerana mu , GST !

 

Gi Aeon , Alamanda Putrajaya tadi. Beli barang dapur. Malas nak tengok bola sebab tak yakin Kelantan boleh menang ! Bukan tak nak sokong tapi malas nak frust ! Hahahaha.. boleh ?

Bila masuk je situ , aku mesti akan ke seksyen pakaian lelaki yang berlonggok longgok tu.. Hahahaa.. Cari t-shirt murah punya ! Bajet dalam RM10-15 sehelai ! Lebih dari tu , aku istiharkan mahal sama sekali ! T-shirt mahal ni berbaloi beli kalau pandai jaga. Aku tak pandai jaga !!

image

Dan ada !! Kolarr V gituu.. Orang kata lelaki pakai kolar V ni gay ! Hahaha.. Lantak pi laaa.. Aku selesa pakai kolar V ni. Tak tercekik gitu. hehee ..

RM15 sehelai. Aku amik 4 helai ! Baru RM60 gituuu.. Haaa ! Murah kooo.. Kain pon sedap ! Desgn pon lawa.. Pakai wat gi event , bukan orang tau pon kan ? Orang kalau kacak , pakai baju murah pon nampak mahal .. kan kan ? Hahaha.. Gurau..

Mis tercapai.. Aku beli baju murah dan wife dapat sandal dia.. Katanya lama dah tak tukar ! Aku pelik sebenarnya dengan orang perempuan ni.. Banyak benar kasut selipar diorang ni.. Hurmm..Tapi apa guna laki keje teruk teruk kalau nak berkira part selipar kasut ni kan ? Kalau diorang sakit kaki , sapa nak jaga anak anak kan ?

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.