Kerana mu , GST !

 

Gi Aeon , Alamanda Putrajaya tadi. Beli barang dapur. Malas nak tengok bola sebab tak yakin Kelantan boleh menang ! Bukan tak nak sokong tapi malas nak frust ! Hahahaha.. boleh ?

Bila masuk je situ , aku mesti akan ke seksyen pakaian lelaki yang berlonggok longgok tu.. Hahahaa.. Cari t-shirt murah punya ! Bajet dalam RM10-15 sehelai ! Lebih dari tu , aku istiharkan mahal sama sekali ! T-shirt mahal ni berbaloi beli kalau pandai jaga. Aku tak pandai jaga !!

image

Dan ada !! Kolarr V gituu.. Orang kata lelaki pakai kolar V ni gay ! Hahaha.. Lantak pi laaa.. Aku selesa pakai kolar V ni. Tak tercekik gitu. hehee ..

RM15 sehelai. Aku amik 4 helai ! Baru RM60 gituuu.. Haaa ! Murah kooo.. Kain pon sedap ! Desgn pon lawa.. Pakai wat gi event , bukan orang tau pon kan ? Orang kalau kacak , pakai baju murah pon nampak mahal .. kan kan ? Hahaha.. Gurau..

Mis tercapai.. Aku beli baju murah dan wife dapat sandal dia.. Katanya lama dah tak tukar ! Aku pelik sebenarnya dengan orang perempuan ni.. Banyak benar kasut selipar diorang ni.. Hurmm..Tapi apa guna laki keje teruk teruk kalau nak berkira part selipar kasut ni kan ? Kalau diorang sakit kaki , sapa nak jaga anak anak kan ?

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009