Ketupak Sotong isteri bikin !

 

Tiba-tiba dia buat ketupat sotong. Katanya , teringin ! Er , teringin tiba-tiba ? Apakah ??? Er , er….

image

Makanan yang popular di Pantai Timur ni , sememangnya mampu mengiurkan mereka yang pernah makan makanan ni. Walaupun kelihatan sotong je tetapi di dalamnya ada pulut. Bila dicampur dengan kuahnya , maka ketupat sotong ni bikin air liur meleleh keluar dari celah mulut tanpa disedari ! Hehehehe..

Sedap ? Try laa..

13 ulasan:

  1. aben tulis aku siap baca meleleh air liur.. uhuhhu dah la pose... time ni gak pos... uhuhuh

    BalasPadam
  2. ben, huwaaaa...sedapnyaaa...terus terliur nih..

    BalasPadam
  3. saya tak pernah try. nk mintak resepi boleh? boleh try kat umah.

    BalasPadam
  4. abg ben suruh try je..
    cer bagi resepi... kiki..

    BalasPadam
  5. Hmmm... sedap nya... nanak T_T

    BalasPadam
  6. tak pernah makan..
    kena try ni!

    BalasPadam
  7. tak pernah makan..
    kena try ni!

    BalasPadam
  8. sedap ni.. konfem.. mak sy dulu slalu wat..da lm xmkn..hehe

    BalasPadam
  9. Salam...ketupat sotong oghe Klate memang sedap bro...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009