Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 5 Mei 2015

Ketupak Sotong isteri bikin !

 

Tiba-tiba dia buat ketupat sotong. Katanya , teringin ! Er , teringin tiba-tiba ? Apakah ??? Er , er….

image

Makanan yang popular di Pantai Timur ni , sememangnya mampu mengiurkan mereka yang pernah makan makanan ni. Walaupun kelihatan sotong je tetapi di dalamnya ada pulut. Bila dicampur dengan kuahnya , maka ketupat sotong ni bikin air liur meleleh keluar dari celah mulut tanpa disedari ! Hehehehe..

Sedap ? Try laa..

13 komen :

Norma NML berkata... [Reply to comment]

memang sedap :)

Nooriah Abdullah berkata... [Reply to comment]

confem sedappp ni ben..

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

aben tulis aku siap baca meleleh air liur.. uhuhhu dah la pose... time ni gak pos... uhuhuh

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Sedapnya.

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

sedap

adda syuhada berkata... [Reply to comment]

ben, huwaaaa...sedapnyaaa...terus terliur nih..

Fathiyah Selamat berkata... [Reply to comment]

saya tak pernah try. nk mintak resepi boleh? boleh try kat umah.

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

abg ben suruh try je..
cer bagi resepi... kiki..

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Hmmm... sedap nya... nanak T_T

mas saari berkata... [Reply to comment]

tak pernah makan..
kena try ni!

mas saari berkata... [Reply to comment]

tak pernah makan..
kena try ni!

Noorsha Muhamad berkata... [Reply to comment]

sedap ni.. konfem.. mak sy dulu slalu wat..da lm xmkn..hehe

kamil salleh berkata... [Reply to comment]

Salam...ketupat sotong oghe Klate memang sedap bro...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI