Masa kualiti bersama anak !

 

Esok cuti ! Nak gi mana ? Hurmmm.. Aku ada dah plan tapi untuk esok , mungkin nak luangkan masa bersama wife yang nak cari baju kerja dan baju raya..

Tapi malam , nak g lepak kat Putrajaya ! Malam kat sana meriah woo.. Budak budak pon suka ! Leh main bola kat depan Mahkamah Putrajaya tu.. hehehe ..

Walapun gitu , aku tetap ada masa kualiti dengan anak anak.. tak perlu tunggu hujung minggu ! Hari hari boleh ! Dan inilah yang mereka nak sebenarnya. Bukan mainan.. bukan taman tema ! Tapi masa dengan mereka.. kan ? Tak caya , cuba ingat balik kenangan bersama orang tua kita.. apakah yang paling diingati ?

imageimage

Jangan sampai , segalanya berlalu begitu saja ..dan kita kehilangan masa itu tanpa digunakan dengan penuh manfaat.. terutama anak anak ! Bila dah besar , mereka akan sibuk dengan dunia mereka.. Kita ?

3 ulasan:

  1. Betul tu.. Manfaatkn sbaiknya..wpun hnya 10 minit.. Ianya ttp berhrga buat anak2..

    BalasPadam
  2. yeszaaa..tepat sekali..selalu kenangan dengan parents bila ada aktiviti luar..g mandi kolam air panas ke, g main bowling satu keluarga..best!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009