Review Filem : SPY

Hurmm.. filem lakonan hero feveret gue..hehehe.. Jason. Mesti aksi gile kalau dia ada , kan ?

Dan tadi aku gi tonton seorang diri.. hehe..waktu keje.. best !  Tak ramai orang.. lalalallaa...

Filem bermula. Dari awal hingga akhir , gelak jer.. watak dia ?  Hahaha..aku tak pernah tengok dia bawak watak gini.. memang terbaek..

Dari tonton Tomorrowland , baik g tengok Spy !

2 ulasan:

  1. ok, fine! nak tgk jugaklah. tq sbb sharing. dah ade idea dah nak tgk movie ape?!

    BalasPadam
  2. Uiks? Jason berlakon filem lawak jugak ker? Menarik.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI