Review Filem : SPY

Hurmm.. filem lakonan hero feveret gue..hehehe.. Jason. Mesti aksi gile kalau dia ada , kan ?

Dan tadi aku gi tonton seorang diri.. hehe..waktu keje.. best !  Tak ramai orang.. lalalallaa...

Filem bermula. Dari awal hingga akhir , gelak jer.. watak dia ?  Hahaha..aku tak pernah tengok dia bawak watak gini.. memang terbaek..

Dari tonton Tomorrowland , baik g tengok Spy !

2 ulasan:

  1. ok, fine! nak tgk jugaklah. tq sbb sharing. dah ade idea dah nak tgk movie ape?!

    BalasPadam
  2. Uiks? Jason berlakon filem lawak jugak ker? Menarik.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009