Sambutan Hari Lahir Zahra #1

 

Disambut dengan penuh gilang gemilang ! Tu diaaa aihhh.. ramai jemputan vvip dijemput. Antaranya blogger-blogger popular seluruh tanah air dan luar negara dijemput !

Baca leh.. percaya jangan ! Hahahaha.. Tak de maknanyaa ! Sambut di Secret Recipe, Alamanda jer. Malas nak buat besar besar. Duit tarak. Kalau ada pon , baik masukkan dalam tabung PTPTN diorang. Lagi berbaloi. Takde la nak berhutang masa nak belajar belakang hari nanti .. kan kan ?

image

Simple kan  ? Yang penting , Zahra dah pandai kiss pipi daddy dia ! Satu pencapaian menakjubkan ! Hahahaha .. Qhaliff dulu , lama gak nak kiss pipi daddy dia.

image

Qhaliff camana pulak ? Dia tak cemburukah ? Nehhh.. dia apa heran.. Dulu kek dia , terpacak muka dia ! Haaa… Dia wat hal dia sendiri jer… Apa dia kisah..

image

Hurmm…

7 ulasan:

  1. kek ape tu.. nampak sedapp :)

    BalasPadam
  2. Selamat hari lahir zahra , semoga menjadi anak yg solehah dunia akhirat

    BalasPadam
  3. Happy birthday zahra sayang!!!

    BalasPadam
  4. Tahniah kakak Zahra. Mesti abang daddy bagi hadiah best!

    BalasPadam
  5. wahhh!! meriahnyaaa !! hahaha..suspen je laaa.. ^_^ happy birthday Zahra

    BalasPadam
  6. Zahra nampak bijak sangat.Dah lah comel.Moga-moga jadi anak yang berbakti pada ibu bapa.

    BalasPadam
  7. happy belated birthday Zahra.. okey laa tuh walaupun kek sepotong jer..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI