Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Mei 2015

Shopping Raya di Mothercare , Bangsar !

 

image

Lama lagi ? Hehehe.. Tak pee.. persediaan awal ! Nak gi masa puasa , aku tak larat weh ! Ni pon gi , dah terasa penat. Sorang nak dukung.. sorang lagi nak diusung ! Nasib baik ada stroller Bugaboo Bee 3 dan Baby Carrier Stokke ni. Takde la terasa sakit badan atau sorang lagi asyik nak berlari sana sini ! Risau woooo !

Destinasi .. Bangsar Shopping Centre ! Cari apa kat sana ??? Apa lagi… Tempat feveret wife aku la.. MOTHERCARE dan ELC ! Huhuhu.. sebenarnya , aku pon suka ke sini. Rambang mata woo ! Mata aku dan mata anak anak !

image

Kenapa sini ?? Sebabnya , sini besar dan banyak pilihan terutama pakaian dan mainan.. Hehehehe.. Aku pulak yang bersungguh eh ? Dulu kecik kecik , tak merasa.. Tau mak ayah susah.. Tak nak la bebankan diorang.. Hehehe..

image

Sampai je sini , wife aku terus hilang ! Tinggallah Zahra dan Qhaliff bersama aku ! Tak pe la.. aku bagi dia kebebasan merayau mencari pakaian anak anak yang dia berkenan dan aku .. Qhaliff , kita ke seksyen mainan !!! Weeeeee !!

imageimageimage

Dan hasilnya ? Hehehe.. Tu diaaa ! Kalau ikutkan , banyak lagi wife nak amik ! Dia amik , aku bayar ! Boleh ? Hahahaa..

image

Qhaliff lak camana .. huhuhuh.. Dia lagi awal dapat apa dia nak ! Dah dapat apa dia nak.. terus ajak bayar dan balik ! Amboi amboiiii… Dan dannnn dia eh ?

imageimage

Aku ? Hahahaha.. Tengok anak bini shopping dah la ! Dah satu kepuasan. Barangan berkualiti .. Cam pakaian Qhaliff dan Zahra tu.. Basuh banyak kali pon elok seperti baru dibeli jer.. Kalah sikit tak pe la.. Asalkan tahan lama..

image

“ Daddy , ok ke ?? " tanya Zahra..

Daddy mampu kembungkan pipi jer ! Hahahaha ..

Dan di rumah ..

imageimage image

Fuh.. tu diaaa ! Beria punya raya kali ni !

3 komen :

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

phewww. belanja sokmo. nasib baik laaa x de anak lagi.

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

fuh fuh fuh.
sakan shopping raya ni.
nampak menarik tempat ni.
mmg x heran le kalau bli sbanyak tu.
hehehe.
btuah qhalif ngan zahra.

sya_ira berkata... [Reply to comment]

awlny shoping utk raya..leh caya ke?hahhaha..entah2 dkt2 nk raya mamanye nk shoping lg..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI