Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Mei 2015

Tak abis abis bergurau !

 

Bukan aku je dah jadi Tarzan.. Wife pon dah follow me dah ! Hahahaha.. Suara si ibu boleh kedengaran sehingga bilik air di tingkas atas ! Hahahaha.. Suara dok melarang Qhaliff aniaya adik dia ! Hahahahha..

image

Zahra bakal setahun usia , pada 8hb ni.. Tingkah lakunya jauh berbeza dari Qhaliff yang setahun usia , 2 tahun dulu.. huhuh.. Zahra jauh lebih matang dari abangnya.. Ini sebab dia dok tiru perbuatan abang dia dan kelihatan Zahra bijak seperti.. aku ! Hahahaha..

Diorang ni tak leh rapat.. Kalau rapat , jadi gini laaa !

2 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hehehe..
tunggu le zahra setahun.
kalah kot abg wrestling ngan adik nnti.

Zyra Nia berkata... [Reply to comment]

aduh..sama la dengan anak sy..dua2 boboy..dua2 lasak..dua2 boleh tahan membulinya. mmg xleh tinggal dekat2 kejapp je dah puk sana sini. haha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI