Windows Live Writer bermasalah ! - BEN ASHAARI

Windows Live Writer bermasalah !


Ah , sudah ! Mula mula aku diberitahu oleh rakan blogger , Laily.. pasal WLW ni ! Hurm.. kenapa tiba tiba tak boleh update ? Aku yang berada di luar ketika tu tak boleh nak access untuk check. Aku mintak dia check segala setting yang ada .. Dan tetap keluar error tu ! Aiyokk..

Dan semalam.. dii rumah , try guna. Jeng jeng jeng.. Tu dia ! Aku pun kena gak ! Apa kes ni ? Aku guna dah 6 tahun .. tak pernah jadi gini.. Kenapa sekarang ? Kenapa di kala aku banyak kerja nak diuruskan , dia bermasalah ? 

Aku pun gunakan kepakaran aku ! Jeng jeng .. Google la ! Apa lagi kan ?  Dan aku menemui banyak forum mengenainya.. Kikiki.. Ramai kena rupanya ! Ada yang kata sebab Google update software API maka mana mana aplikasi yang terlibat , pasti bermasalah .. Sekarang ni mereka minta Microsoft selesaikan masalah ni dengan kadar yang segera atau ramai blogger akan frust ! Guna WLW update blog best wooo ! Cepat dan pantas sekali ! 

Harap masalah ni selesa segera.. hurmmm... Bosan nak guna web untuk update blog.. Huhuh..

1 ulasan:

  1. Betul, guna WLW lagi mudah, tak perlu nak tunggu online baru n menaip.. draf secara offline dah online baru publish.. sejak berblog (lama dh tinggal) tak pernah lagi taip entry secara online..hehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.