Restoran Cheese Banjir buat hal lagi ! Kali ni dengan Meatza lak !

Cheese Banjir. Huhuhuh... kalau gi sini makan tengahari atau malam , pasti akan pulang dengan puashati. Walaupun ada yang kata harganya agak mahal , tapi kalau dikira dengna size makanan yang dipinta , pastinya pulangannya berbaloi ! Heee... Tak abis nak makan sorang ok ! Kena 'kenduri' beramai ramai... dan semua akan kekenyangan. 


Menu terbaru di Cheese Banjir Restaurant , Desa Pandan ialah Meatza ! Pizza daging yang tak roti ! Haaaa.. Tanpa roti tuu.. maka boleh makan sepuas hati gituuu ! Harga pon ok gak. Nak kata murah , tipu la.. tapi perlu ingat... dengan size tu ramai boleh makan woooo ! Jangan cuba cuba makan bersama pasangan tercinta ! Kang dia tak nak makan , ko bedal semua. Pastu boroi...haaa.. baru pening pala ! 






Sedap ke ? Rasa pizza ke ? Haaa... meh aku kasi tau. Pizza ada roti kan ? Ni takda.. semua daging semata mata ! Haaa.. Puas giler makan daging ! Tapi Meatza ni bukan ada satu jenis je.. ha... ada banyak ! Nanti korang masuk page Cheese Banjir Restaurant dan tengok sendiri videonya sebelum serbu ke restorannya. 

Dan satu lagi menu hidangan air yang rare gitu ! Penah rasa milo durian atau kopi cheese ? 


Giler ? Rasa apa tah eh ? Rileks... rasa dulu baru komen ! Tak rasa.. jangan la komen lagi yer. Heee... Kalau nak tau dengan lebih lanjut promosi menu terkini Cheese Banjir Restaurant ni , korang leh ke page mereka. Segala penerangan ada kat situ ! Ok ? 



11 ulasan:

  1. oo kongsi2 la klu g ramai2. mmg jimat la gtu. leh sajes kt budak2 opis..

    BalasPadam
  2. Aduh.... Terliur nengok Meatza nya!

    BalasPadam
  3. Terliur tengok cheese bertali tu

    BalasPadam
  4. Milo durian? pelik tapi bagi peminat durian mesti merasa minuman ni

    BalasPadam
  5. Perghhh menarik, bila nak pi makan kat sana ni.

    BalasPadam
  6. Giler eh minuman tu. Unik sangat..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.