Restoran Cheese Banjir buat hal lagi ! Kali ni dengan Meatza lak ! - BEN ASHAARI

Restoran Cheese Banjir buat hal lagi ! Kali ni dengan Meatza lak !

Cheese Banjir. Huhuhuh... kalau gi sini makan tengahari atau malam , pasti akan pulang dengan puashati. Walaupun ada yang kata harganya agak mahal , tapi kalau dikira dengna size makanan yang dipinta , pastinya pulangannya berbaloi ! Heee... Tak abis nak makan sorang ok ! Kena 'kenduri' beramai ramai... dan semua akan kekenyangan. 


Menu terbaru di Cheese Banjir Restaurant , Desa Pandan ialah Meatza ! Pizza daging yang tak roti ! Haaaa.. Tanpa roti tuu.. maka boleh makan sepuas hati gituuu ! Harga pon ok gak. Nak kata murah , tipu la.. tapi perlu ingat... dengan size tu ramai boleh makan woooo ! Jangan cuba cuba makan bersama pasangan tercinta ! Kang dia tak nak makan , ko bedal semua. Pastu boroi...haaa.. baru pening pala ! 






Sedap ke ? Rasa pizza ke ? Haaa... meh aku kasi tau. Pizza ada roti kan ? Ni takda.. semua daging semata mata ! Haaa.. Puas giler makan daging ! Tapi Meatza ni bukan ada satu jenis je.. ha... ada banyak ! Nanti korang masuk page Cheese Banjir Restaurant dan tengok sendiri videonya sebelum serbu ke restorannya. 

Dan satu lagi menu hidangan air yang rare gitu ! Penah rasa milo durian atau kopi cheese ? 


Giler ? Rasa apa tah eh ? Rileks... rasa dulu baru komen ! Tak rasa.. jangan la komen lagi yer. Heee... Kalau nak tau dengan lebih lanjut promosi menu terkini Cheese Banjir Restaurant ni , korang leh ke page mereka. Segala penerangan ada kat situ ! Ok ? 



11 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.