Bila Qhaliff dan Zahra 'bershopee'! - BEN ASHAARI

Bila Qhaliff dan Zahra 'bershopee'!


Patutlah dia dok tanya berulang kali kat aku.. " Daddy.. Camana eja Pacific Rim?!?" . Pastu dia cakap nak basikal besar.  Dan Zahra nak baju Princess..

Dan aku main angguk jer. Pastu nak motor. Dia tunjuk kat aku 'catalog' . Aku main angguk jer.  Layankan aja.

"Yesssss.. Dah beli !! Nanti dah sampai, daddy bagitau tau. Qhaliff dah beli byk byk dah.. Aara pun." Katanya. Aku pandang jer sambil tersenyum.

"Abang, cuba tengok ni." Wife tunjuk kat aku. Urut kepala terus aku bila tengok jumlah yang terpampang. Fuh, nasib baik la dia tak reti nak bayar lagi. Kalau reti, mau muflis aku bulan ni.

Kalau bapak dia ni Bill Gates, boleh laaaaaa buat gitu. Ni bapak dia  Ben Pintu Gates je pun. Nak shopee pon bawah RM10 sekali sekala... Tu pun guna duit kutu. Huh. Tahan nafsu bila dalam Shopee neh..

6 ulasan:

  1. Hehehe...tak lama lagi Aariz join abang dan kakak...

    BalasPadam
  2. Perghhhh 2k tu, mau pengsan kalau depa dah pandai banyar. Hahahaa!

    BalasPadam
  3. hahaha...confident dah beli tu penting..

    BalasPadam
  4. Makkk aiihhh. RM2k tu! Huhu. Banyak depa nak order tu��

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.