Gegar Vaganza Musim 5, minggu ke 5!

Sambil workout, layan kat YouTube. Guna earphone kasi jelas nyanyian mereka. Lagu lagu minggu ni best. Bagi aku, suara diorang memang takda masalah bust aku. Apa yang aku nak tengok ialah persembahan mereka, orang lama! Kena tunjuk skit kat orang orang baru camana nak menghiburkan penonton.. Kan? 

Sayangnya... Persembahan dan pakaian macam di pentas akhir Muzik Muzik jer.. Takkan masing masing ingat berada di pertandingan Juara Lagu kot? Hurmmm... Kena kreatif dan gempak mcm Dia Fadila.. Baru terhibur.. Atau mcm Noryn yg hidup walaupun lirik ada terkucil. 

Ok.. Minggu ni ada drama menarik. Zamani hilang suara GITU. Tak sihat kata Nabil. Apakah dia akan dapat simpati dari juri?  










Yang terkeluar minggu ni ialah.... Zamani. Boleh berehat dah.. Heee.. Moga cepat sembuh yer.. Opssss, Dato Aliff gunakan imuniti dia utk kembalikan Zamani. 

Heeee.. 

1 ulasan:

  1. Sedih kita tengok Zamani, sian dia. Dan Dia Fadila memang best suara dia.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.