Tak puas mandi jika tak bersabun dengan..

Paraben , SLS , SLES FREE ! 

" Bang , tinggal satu je lagi. Kena order. Takut nanti kang takda stok kat Cosmoderm. ". Ujar wife aku. Aku pandang je dia. Bukan baru je ke beli banyak ari tu ? Huihhh.. Makan ke guna ni ? Tapi teringatkan anak anak aku yang.. Hurmm.. tiap kali diorang mandi , memang nak guna Gel Mandian Tea Tree Oil dari Cosmoderm ni. Walaupun ada beli khas untuk diorang , tetap nak kacau aku punya ! Dan bukanlah diorang sekadar bersabun tapi siap mandi buih lagi haaa.. 

Kenapa ? Sebab tak pedihkan mata diorang. Dan paling penting tidak melekit selepas mandi. Kandungan pun cuma ada Tea Tree Oil jer pun. Sebab tu diorang suka. Badan bersih dan segar jer selepas mandi. 


Aku.. walaupun beli berbotol botol dan abis tak sampai sebulan dek kerana diorang , aku beli lagi sebab Cosmoderm rajin buat promosi. Bila diorang buat , borong la ! Dan lebih lebih lagi , Cosmoderm baru baru ni menerima anugerah ' The Brandlaureate World Halal Bestbrands Award 2018' , tapi harga produk mereka di luar jangkaan sama sekali.. 

Murah murah wooo walaupun produk mereka diiktiraf antarabangsa. 

Tahniah COSMODERM

Sebenarnya bukan aku saja yang sukakan Gel Mandian Tea Tree Oil ni. Ramai kawan kawan blogger  dan rakan Facebook yang pernah cuba ,  terus menjadi pelanggan setia dah ! Dasyat kan ? Berapa harga dia ? RM16.90 jer pun. Dan ianya sesuai untuk semua. Seisi keluarga boleh guna gitu. 

InshaAllah bulan depan aku akan ke Jepun. Biasanya bila travel begini , aku kena usung sekali dua produk utama. Memang wajib ! Satu pencuci muka Tea Tree Oil dan satu lagi pastinya Gel Mandian Tea Tree Oil. 


Amacam ? Hujung hujung tahun gini , ramai dah mula plan nak travel.. tak kira dalam atau luar negara. Kalau berminat nak beli dan simpan , bawa ketika travel.. memang aku galakkan la sangat. Kebersihan perlu dijaga kan ? Heee.. 

Untuk info lanjut atau pembelian , boleh ke  www.cosmoderm.com.my . Jangan lupa follow Facebook dan Instagram Cosmoderm untuk pastikan tidak terlepas sebarang promosi terkini atau produk terbaru.. 

Facebook : Cosmoderm 
Instagram : Cosmoderm

12 ulasan:

  1. Angkut lebih pls. hehe.. mmg sabun ni bes. hr tu x sempat beli sabun ms sale rm10 je tu. hukhuk

    BalasPadam
  2. Gel mandi TTO dah habis jugak, kena beli lagi nehhh...

    BalasPadam
  3. Hari tu dah grab 5 botol sabun ni. Tahniah Cosmoderm

    BalasPadam
  4. Nija sekeluarga memang guna shower gel Cosmoderm. Puashati..!!

    BalasPadam
  5. Anak2 saya pon suka .. bau pon best .

    BalasPadam
  6. All time fav selain deep heat... Sebb banyak buih... Rase bersih je mandi... Hehehehehe....

    BalasPadam
  7. Cambest pula tengok dak-dak mandi dengan buih sabun tu :)

    BalasPadam
  8. murahnya harga dia.airah pun suka guna tea tree tapi mandian yang ada tea tree tak pernah guna lagi

    BalasPadam
  9. Anak² pun pakai mandian ni, pastu lagi satu Magic Lotion tu memang wajib ada.

    BalasPadam
  10. Yg ni mmg best. Skali dah guna mesti tamau tukaq yg lain dah. Letak sikit pun berbuih banyak, jimat

    BalasPadam
  11. I'm personally a big fan of benashaari blog. Thanks for sharing this post.
    clipping path

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.