Zamani tarik diri, selamat tinggal Gegar Vaganza 5!


Aku pun tarik diri gak la.. Bye byeeeee Gegar Vaganza. Terima kasih Zamani kerana sudi hiburkan peminat peminat setia Rock Kapak 90'an. Mereka yang membesar di zaman tu pastinya terubat rindu dengan kehadiran Zamani walaupun tanpa kehadiran Alam. Tu pun dah memadai.

Malas nak cakap pasal drama drama dalam Gegar Vaganza ni. Baguslah dia tarik diri. Takda apa nak dibuktikan sebab dia memang dah bertaraf lagenda dalam dunia seni hiburan..

Buat peserta yang masih ada terutama Noryn dan Dia, semoga berjaya.

9 ulasan:

  1. Alaaa sedihnya, memang takde mood dah nak tengok GV lepas ni. Tengok semata² sebab ada Zamani je, sob³!

    BalasPadam
  2. Zamani dah terkenal. tak masuk GV pun ,dia memang dah legend

    BalasPadam
  3. Zamani ni ada label dia yang tersendiri.

    BalasPadam
  4. Betul. Kesihatan lebih patut dia utamakan. Legend dah tak perlu dah nak bukti apa-apa.

    BalasPadam
  5. Alaaa sedihnya, memang takde mood dah nak tengok GV lepas ni. Tengok semata² sebab ada Zamani je, sob³!

    BalasPadam
  6. Alaa..tak best la GGV lepas ni 😭😭😭 Sokong Noryn je la lepas ni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.