Daddy sado jemur pakaian ! - BEN ASHAARI

Daddy sado jemur pakaian !

Bila tengok wife masukkan pakaian dalam mesin basuh setiap pagi , aku geleng kepala ! Aduh... kena jemur lagi la hari ni. Hahaha... Sejujurnya menjemur pakaian bukanlah kegemaran aku. Kenapa ? Bukan susah pun, kan ? Er , sebab terasa masa dibazirkan kat situ banyak sangat. Lain la ada geng sebelah turut menjemur.. leh membawang bersama sama. Ni sorang sorang jer. Adoi. Dulu dulu ok la... ada geng anak dara menyewa sebelah.. lalalalaaa...

Dia panggil.. " Abang, tolong angkat ni. Letak depan. ". Berbunga jap. Harap dia akan jemurkan sebelum keluar. Bukan apa... kalau wife aku jemur , 5 minit settle dah. Kalau aku jemur , mau dekat setengah jam baru abis ! Aku pun tak tau la kenapa. Banyak sangat pit stop kot ? Nak kata ada anak dara dok lalu lalang sambil aku tayang otot , takda orang lak yang lalu lalang pun. Krik krik je di subuh hari ! 

Tapi kan , disebabkan inilah aku gigih juga menjemur pakaian di subuh hari ! Aku pun pelik kenapa gambar aktiviti menjemur pakaian boleh ramai LIKE lak ! Hurmmm... Korang suka tengok laki jemur pakaian eh ???




Hurm... seksi ? Yeke ??? Auch.. hahahaha... seksi apanya. Parah je aku tengok haaaa ! Mungkin tak ramai suami berminat nak jemur pakaian kot ? Kalau ada , dikatakan suami tersebut adalah romantik mr.loba loba ataupun jenis GTB....Geng Takut Bini ! Yeke takut bini ? Bukan takut aih.... malas nak tengok muncung diorang yang dah nak sama ngan muncung jet MIG 29 N tu haaa..

Ok la... mesin basuh dah senyap tu. Nak menjemur jap. Hahahaha... Ha , ada yang tanya... sapa amik gambar gambar aku tu ? Aparaaa... Sekarang orang guna S Pen la der ! Berlakon la skit pastu tekan butang tu... Tak pun guna timer ! Hahaha.. Nak hidup der ! Mau bijak. Takkan suruh anak kot. Hahaha.. Mau kena bahan nanti.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.