Menarik la pulak RockyBaseCamp dan Air On Park , Aeon Shah Alam !

Aku ternampak tempat ni ketika pergi membeli belah di Aeon Shah Alam. Nampak cam menarik dari luar tapi masih tak berkesempatan pergi lagi. Dan baru baru ni, ada rakan rakan blogger #KBBA9 pergi ke sana bersama keluarga tersayang. 

Nama tempat ni , Rocky Base Camp Malaysia. Tempat bagi mereka yang gemarkan aktiviti mencabar dan berteknologi. Haaa , aku pun tak merasa lagi tapi bila tengok gambar tu , cam.. hurm ! Kena gi gak esok ni. Menariknya , ianya bukan khas untuk orang dewasa atau kanak kanak je tau.. dua dua boleh join sama ! Haaa , kiranya aktiviti berkeluarga yang bermanfaat la kat sini. 

Tengok gambar gambar dioang. Ehhhh , jeles la pulak ! Best giler tuuuu ! Arghh.. Nasib baik laaa Qhaliff sekolah. Kalau tak , memang aku gi dah ! 


Rocky Base Camp


3 mak dara bersama anak anak dan suami . Nadia Johari , Sha dan Dorsett enjoy di sana ! 






 

Air On Park 


 






Maklumat lanjut di Rocky Base Camp dan Air On Park  dan kedua duanya terletak di Aeon Shah Alam. 

10 ulasan:

  1. Memang best kedua2 tempat ini.. Tp sha lagi suka air on park.. Hahaha

    BalasPadam
  2. waahh!! ada gambar saya la kat entri ni.. bangga nya . hehe..

    BalasPadam
  3. Memang best giler tempat ni. highly recommended!

    BalasPadam
  4. Wah best yer! Teringin nak bawa anak-anak datang sini

    BalasPadam
  5. Seronok la outing ngn family... jemput singgah www.sihijo.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Sama laaa...kalau bukan sebab si kembar ni sekolah, memang dah join diorang pergi hari tu. Kena bawak gak kembar pi sana nanti, mesti depa suka.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.