Jelajah Blog Aidilfitri bersama ... bermula sudah !!

- MAAF .. TUTUP SUDAH -

Kita dah masuk ke minggu terakhir Ramadhan .. Syawal bakal menjelma .. Dengan ini aku nak amik kesempatan membuat JELAJAH BLOG SYAWAL selama 2 hari .. iaitu ISNIN dan SELASA ini .. Pada yang berminat , sila hantarkan entri anda ...

Apa yang perlu ada dalam entri anda ialah ..

  1. Header blog Ben ashaari
  2. Tajuk - JELAJAH BLOG AIDILFITRI BERSAMA
  3. Kad raya online berserta ucapan raya ..Boleh buat sendiri kad .. lagi kreatif lagi bagus..
  4. Biskut raya untuk hidangan tetamu ke blog anda ( sila google dan jgn lupa beri kredit pada pemilik gambar tersebut )
Tu jer .. mudah bukan ? Kemudian sila paste url entri anda tu di ruangan komen ini .. Cepat cepat .. Edisi Khas Aidilfitri..

25 ulasan:

  1. Aikk tu saja...Tak kan tak de, pepel 2-3 keping kee....

    BalasPadam
  2. hah............tu dia...

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  3. ngah pikir nak masok ke x...takde bakat bnde2 gni..

    BalasPadam
  4. salam..should be the 1st kn..hehe senyum bangga..selamat hari raya diucapkan...

    http://emunnn.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri.html

    BalasPadam
  5. eh, arol nak join jugak! hehe.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    :)

    BalasPadam
  6. salam sahur en ben...

    sya pun nak join jugak la.. :-)

    ni link nye http://syamila02.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  7. salam encik Ben.

    nak join nak join. sebelum tu selamat hari raya ye.

    ni link nyer
    http://bestari206yati.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  8. Yaaa.. siri jelajah kembali lagi...!

    http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-yang.html

    BalasPadam
  9. nak join ~!!!

    http://adiyahana.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-ben.html

    BalasPadam
  10. Salam Ramadhan..nak ikut jelajah gak..tq bro Ben!=)

    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  11. Saya dah buat ye en. ben..boleh la nengok..hehe..ni entrinya..
    http://secretbby.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-sweet.html

    BalasPadam
  12. this is my entry
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2010/09/something-fun-aidilfitri-goodies-and.html
    enjoy.. hehehe

    BalasPadam
  13. dah join dengan jayanya....

    http://mohdzulhida.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  14. nak join nak join..wee
    selamat hari raya :)
    http://cekaira.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  15. Salam En. Ben. Saya selalu jadi Silent Reader kat Blog awak tau. Teringin gak nak join....Boleh ke?
    Ini linknya http://marsdenia.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  16. Hello bro ben nak join gak untuk ni.. so dah buat entry khas untuk jelajah ni jom tgk... http://mahamahu.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  17. Bro ben aku dah joint nak juga dpt entry khas sempena Aidilfitrini hehehe tgk lah kat sini...
    http://mahamahu.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  18. Salam Ben nak join jugak..bolehkan..kan..kan??
    http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    Silalah beraya ke Rumah Kecil Tiang Seribuku.

    BalasPadam
  19. gua rase berminat jgk ni.. hahaha

    BalasPadam
  20. SELAMAT HARI RAYA!
    http://livewithoutenvy.blogspot.com/2010/09/jelagah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  21. SELAMAT HARI RAYA!
    http://livewithoutenvy.blogspot.com/2010/09/jelagah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  22. hi ben... me nak join..

    http://luckymyza.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-adilfitri-bersama-misz_07.html

    BalasPadam
  23. gue udah join dong Ben..

    http://honeyamour02.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam
  24. alaaa. da lambat.. tapi xpe.. saya wat gak entry ni... hehe SEMANGAT as blogger baru :)

    BalasPadam
  25. http://zatulalwani.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-ben.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI