Isnin, 6 September 2010

Jelajah Blog Aidilfitri bersama ... bermula sudah !!

- MAAF .. TUTUP SUDAH -

Kita dah masuk ke minggu terakhir Ramadhan .. Syawal bakal menjelma .. Dengan ini aku nak amik kesempatan membuat JELAJAH BLOG SYAWAL selama 2 hari .. iaitu ISNIN dan SELASA ini .. Pada yang berminat , sila hantarkan entri anda ...

Apa yang perlu ada dalam entri anda ialah ..

  1. Header blog Ben ashaari
  2. Tajuk - JELAJAH BLOG AIDILFITRI BERSAMA
  3. Kad raya online berserta ucapan raya ..Boleh buat sendiri kad .. lagi kreatif lagi bagus..
  4. Biskut raya untuk hidangan tetamu ke blog anda ( sila google dan jgn lupa beri kredit pada pemilik gambar tersebut )
Tu jer .. mudah bukan ? Kemudian sila paste url entri anda tu di ruangan komen ini .. Cepat cepat .. Edisi Khas Aidilfitri..

25 komen :

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Aikk tu saja...Tak kan tak de, pepel 2-3 keping kee....

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata... [Reply to comment]

hah............tu dia...

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

MangkOk cHenTa ♂ berkata... [Reply to comment]

ngah pikir nak masok ke x...takde bakat bnde2 gni..

emunnn berkata... [Reply to comment]

salam..should be the 1st kn..hehe senyum bangga..selamat hari raya diucapkan...

http://emunnn.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri.html

AROL DSHW berkata... [Reply to comment]

eh, arol nak join jugak! hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

:)

SYaMiLa berkata... [Reply to comment]

salam sahur en ben...

sya pun nak join jugak la.. :-)

ni link nye http://syamila02.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

AiTotYati berkata... [Reply to comment]

salam encik Ben.

nak join nak join. sebelum tu selamat hari raya ye.

ni link nyer
http://bestari206yati.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

azieazah berkata... [Reply to comment]

Yaaa.. siri jelajah kembali lagi...!

http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-yang.html

aNa d'sKoDenG berkata... [Reply to comment]

nak join ~!!!

http://adiyahana.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-ben.html

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

Salam Ramadhan..nak ikut jelajah gak..tq bro Ben!=)

http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

missbby berkata... [Reply to comment]

Saya dah buat ye en. ben..boleh la nengok..hehe..ni entrinya..
http://secretbby.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-sweet.html

haniz berkata... [Reply to comment]

this is my entry
http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2010/09/something-fun-aidilfitri-goodies-and.html
enjoy.. hehehe

mohdzulhida berkata... [Reply to comment]

dah join dengan jayanya....

http://mohdzulhida.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

airazulaikha berkata... [Reply to comment]

nak join nak join..wee
selamat hari raya :)
http://cekaira.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

Lily berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben. Saya selalu jadi Silent Reader kat Blog awak tau. Teringin gak nak join....Boleh ke?
Ini linknya http://marsdenia.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

MahaMahu berkata... [Reply to comment]

Hello bro ben nak join gak untuk ni.. so dah buat entry khas untuk jelajah ni jom tgk... http://mahamahu.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

MahaMahu berkata... [Reply to comment]

Bro ben aku dah joint nak juga dpt entry khas sempena Aidilfitrini hehehe tgk lah kat sini...
http://mahamahu.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

CT NoArIzAh ArIs berkata... [Reply to comment]

Salam Ben nak join jugak..bolehkan..kan..kan??
http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

Silalah beraya ke Rumah Kecil Tiang Seribuku.

hamzah ian berkata... [Reply to comment]

gua rase berminat jgk ni.. hahaha

Follow your bliss berkata... [Reply to comment]

SELAMAT HARI RAYA!
http://livewithoutenvy.blogspot.com/2010/09/jelagah-blog-aidilfitri-bersama.html

Follow your bliss berkata... [Reply to comment]

SELAMAT HARI RAYA!
http://livewithoutenvy.blogspot.com/2010/09/jelagah-blog-aidilfitri-bersama.html

misz myza berkata... [Reply to comment]

hi ben... me nak join..

http://luckymyza.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-adilfitri-bersama-misz_07.html

honey amour berkata... [Reply to comment]

gue udah join dong Ben..

http://honeyamour02.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama.html

♥ azura wif lurvee ♥♥ berkata... [Reply to comment]

alaaa. da lambat.. tapi xpe.. saya wat gak entry ni... hehe SEMANGAT as blogger baru :)

cuteyes berkata... [Reply to comment]

http://zatulalwani.blogspot.com/2010/09/jelajah-blog-aidilfitri-bersama-ben.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI