Alexa bawah 100k

9:58 PTG
Sekadar merekodkan saja .. tanggal 1 oktober ini , bemakna genaplah setahun aku berblog... BA: Mampukah aku terus berblog ? Kalau mat geb...

MYOB

9:33 PTG
Adakalanya kita cuba membantu rakan kita dengan 'melindunginya 'dalam beberapa perkara .. tapi kadang kadang kita sendiri terperangk...

Pendengki

4:45 PTG
Soalan : Apakah keburukan orang yang bersikap dengki menurut hadis Nabi Muhammad s.a.w ? Jawapan : Orang yang dengki itu adalah musuh All...

Syaitan dapat ditangkap

4:15 PTG
Abu Darda r.a menerangkan bahawa Rasulullah s.a.w bangun untuk bersolat , lalu ketika sedang bersolat , baginda berkata : " Aku berlin...

Me & My Family

2:30 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : Me & My Family Antara entrinya ialah ooo baru tau mimpi jatuh dari tempat tinggi, mimpi kena patuk u...

KERULL

2:00 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : KERULL Antara entrinya ialah : Assalammualaikum... Minggu yang sibuk untuk aku..ops kira bulan pun ok g...

HIDUP KU HIDUP SEMUA

9:00 PG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : HIDUPKU , HIDUP SEMUA Antara entrinya ialah : Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia.. Sunyi je mal...

Shopping Time !!

8:08 PG
Ekspo Beli Barangan Buatan Malaysia 2010 Boikot Yahudi ? Boikot Israel ? Haaa.. Takkan reti boikot je ?? Marilah membeli barangan buatan Ma...

Ye ke saya cantik ??

7:15 PG
Terdengar kata kata pakar motivasi malaysia pagi tadi membuatkan aku tersenyum .. Aku ingat aku seorang je perasan sebelum ini .. rupa-rupan...

Lelaki kena rogol

6:00 PG
Salam dan selamat pagi .. Sihat pagi ni ? Hehe... aku , alhamdulillah ... dua hari ni asik kena minum jus epal + peria katak .. hehe.. untu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009