Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 15 Mac 2012

10 blog baru hari ini ..

 

Banyak blog baru yg agak berat ketika loading kerana terlalu banyak widget … Cuba masuk ke blog blog blogger lama dan perhatikan susun atur blog mereka .. Buat perbandingan .. Walaupun tau blog tu blog korang , tapi korang nak ada pembaca kan ? Jadi , fikir la sendiri. Sekadar pandangan dan bukannya teguran .

 

Berikut 10 buah blog baru lagi hari ini ..

aku tak kaya tapi aku tak miskin, aku tak pandai tapi aku tak bodoh, aku tak baik tapi aku tak jahat, aku tak kacak tapi aku tak kacau orang hahaha!!!

Apakah?

 

Random is my thangggg *.*

You're Beautiful

 

"Hanyalah insan biasa yang menanti pemberian ALLAH yang terindah iaitu ZURIAT" “Wahai Tuhanku!kurniakanlah kepadaku dari sisi-Mu zuriat keturunan yang baik. Sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar(menerima)doa, Amin"

My TTC Journey

 

nothing special about me.. I just wanna say that I really love my family, my dear friends and also you *** =)

a simple life story

 

Servant of Allah

Little Awesome Perfumes

 

SAS Photographer

so far away~

 

*Muslim,suka ilmu,penyayang, *Pendidik,suka membaca,suka bunga,pencinta alam semulajadi,suka yang unik,suka kebun,hehe!ada juga meleter tuk menasihati. suka yang unik & periang. *Suka bertegur sapa,sukakan kasih sayang & suka bersyukur,senyum ibadah dan suka bersederhana.

PESONA

 

Nmer pnjng pnyer Alya Farhani Ahmad Fauzi. Namer yang sedang2 pnyer, Alyani Fauzi. Nmer yang pndek pnyer Farhani. KOrang nak yang mner? Pilih jer.... Panggil Farhani jer dahhh.... x yah pnjng... ~ x kesah nak follow ker idak... okey, aq tipu! senanyer nak sangat... tapi, kalo orang dah x nak, nak wat camner kan... ~x ske senyumm... bila otak tgh x centre baru, aq senyum! ngertiiii??? kan dah tkeluar bahasa indonesia dah... ~ pminat fanatik harimau malaya, harimau muda, negeri sembilan and srai bbb..... so, kalo ader yang brani2 yang cer memburokkan 4 namer team ni, siap! ~bnci copycat! seriously.. kalo awak2 semwa nak tiru gadget or wallpaper... no ader hal but, kalo entry and ayat dalam velog ni, leh blah! kalo korang ader nmpk... roger2 ngn aq keyh.. kcuali http://thisisalyafarhani.blogspot.com/ ~bye, awak!!

A.L.Y.A.N.I F.A.U.Z.I

 

name diberi Noorazirah bt Jeffrey Zulkifli.. boleh pggl zyera.. dilahirkan pd 29/11/1992 di HBKL.. tinggal kat rwg.. umo?? ambik kalkulator kira.. hehe.. seorg yg simple but not pimple.. hehe.. i love my family n my friends..

aku dia dan kamu

 

aip..boleh panggil ida jew..tp nama famous aku adlh kak yah..so k pgl kakyah pn ok gk..aku ni xbape pandai bab2 blog..ni pun dsebabkan terpaksa update blog,so aku tryla sebaik y mungkin..hehehe..sekian shj..salam perkenalan semuaa..

aLL iN NhF

 

 

TERIMA KASIH ..

33 komen :

Roxy's berkata... [Reply to comment]

demmm berpinar mata i tiba2 tgok dashboard ada nama blog i dalam entry blogger femesss ni . harhar :p

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

tahniah kepada blog2 yang terpilih..semoga akan terus bersemangat untuk berblog

♥ Cik Emma ♥ berkata... [Reply to comment]

Congrat to both of them

erma nazillah berkata... [Reply to comment]

hehe..dah terjah :)

Boyz_ed berkata... [Reply to comment]

Hahaha ! Congrats for dia orang . :D

AmirahSM berkata... [Reply to comment]

ble plak blog sy nk msuk list nie. hewhewhew

(: gebangkembang :) berkata... [Reply to comment]

ok takda dalam list ;_; haha .

SGK (^_^) berkata... [Reply to comment]

promte blog saye lagi abg ben... =)

pelangi isya berkata... [Reply to comment]

fuh... Done follow semua blog.
Siang td 10 malam pon 10.

Selamat berblogging semua.
Abg ben, err bilalah saya boleh tersenarai ni..

Simple n Nice
http://pelangiisya.blogspot.com

cuha_x berkata... [Reply to comment]

nak juga try di tag dlm posting abg ben. boleh kan boleh kan. hehehehe

singgah ye di www.cuhax.blogspot.com ... hidup sebuah perkongsian

Shaznina Sofia berkata... [Reply to comment]

kalau dpt blog pilihan abg ben mmg best..

Natashyaa Wawaa berkata... [Reply to comment]

Alahai , jealous tengok blog dorang ('',)

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

1st tuh hehehe
harap2 ramai la yg terjah
thanks bro Ben Ashaari..
=)

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

wahh..1st tuh..apakah??hehehe
sungguh pemurah bro ben ashaari nih..
harap2 ramai la terjah pasni..
thanks bro!!
thanks all!!

Wani berkata... [Reply to comment]

Terbaik bro! InsyaAllah akn bg smangat jugak kat diorg sbgai satu badge blogger baru.

P/S: Nsihat bro akn diambil pakai, trima kasih. :)

karmilaillang berkata... [Reply to comment]

=) rasa bertuah tengok blog2 yg kena promote oleh bang ben...pastue terlihatlah entry lama 08/10/2011 dekt cni....eh rupanya blog sy dah d perkenalkan..hihihi riang gembira hati ni..
tq very much bang ben.....yg tak dtg lagi bolehlah singgah...ke anugerahcinta86.blogspot.com

Husna berkata... [Reply to comment]

owh..bilala blog saya plk ye bro?

PemilikMataCoklat berkata... [Reply to comment]

ok fine blog ai takdek, hahaha

B&b berkata... [Reply to comment]

Bestnya kene promote! Macam hot stuff!! ahahaa congratz 10 bloggarss!! huhu

una imana berkata... [Reply to comment]

asalamualaikum..saya nk mintak tunjuk ajar abg ben'':)

qina berkata... [Reply to comment]

congrates buat yg tersenarai. arap2 nnti, blog sya pun tersenarai :)

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Budak You're Beautiful tu ada bakat jadi blogger hebatlah Ben.Betul tak?

awesomelady berkata... [Reply to comment]

Assalam,
Alhamdulillah, berkat abg Ben letak blog sy dalam list, hari ini viewers dh semakin bertambah... Terima kasih byk2 abg Ben!! Untuk viewers semua, pls support me ok.. dan jemputlah jd follower sy...dan jugak, mai la shopping kat blog sy yg x seberapa ni ek...thanks

X Lupa Dot Com berkata... [Reply to comment]

errr...blog i bila pulak abg ben..hehe

myrabazla berkata... [Reply to comment]

tengkiu abg ben !! blog saya pon tersenarai !! mucha graciasss !!! ^_^

иσя αғιʓαн berkata... [Reply to comment]

seronok lha blog tersenarai ~

etuza berkata... [Reply to comment]

Sangat2 berterima kasih dan bersyukur..

Mummy Wanna Be berkata... [Reply to comment]

salam abg ben,
terima kasih sebab senaraikan "MY TTC JOURNEY" dalam list 10 blog terbaru. Tengah2 menjengah blog abg ben yg femes tetiba eh my blog la...really appreciate it..TQ agains!

Makwe Kintan berkata... [Reply to comment]

bestnye...abg ben bila nk tlg promote blog sy...sy tau blog sy blog cikai je...hehe..^__^

bby zyera berkata... [Reply to comment]

wah, xsangka blog tersenarai.. terima kasih abg ben.. huhuhu

Roxy's berkata... [Reply to comment]

thankyou again abg ben :p youre the man :D

Cik Nuries berkata... [Reply to comment]

abg ben...promot blog sy pulekk...xdak follower pon...sgguh sedihhhh...hahaa...

Syida Muhajir berkata... [Reply to comment]

Tahniah kepada yang terpilih....
Semoga syida akan terpilih suatu hari nanti

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI