Segmen JOM KRITIK BLOG AKU

 

Aku buat segmen ni sekali lagi sebab setiap kali aku blogwalking , banyak blog blog baru yg aku jumpa  rasanya seperti ‘ hari blogging , esok tutup ‘ dah ..

Jadi , tugas-tugas untuk menegur ni , aku serahkan kat korang eh ? Korang yg suka sama suka masuk , komen atau kritik. Tolong kritik dengan berhemah dan bijaksana. Jangan serupa cam lanun yer .. Setelah dikritik , harap empunya blog tu bolehla membalas kunjungan dengan mengkritik blog blogger yg dah singgah tadi .

Harap dengan kritikan ini , dapat meningkatkan lagi semangat , kualiti serta memberi mood untuk berblogging .. OKeh ? Cun ? Canteek ?? Jom mulakan ..

Seperti biasa .. Buat satu entri khas sebagai tanda sukarela join segmen ni ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini .
  3. Cuba nyatakan kenapa blog korang perlu dikritik ?
  4. Siap .. tinggalkan link entri korang di ruangan komen ini .

 

Apa yg perlu korang buat ialah

 

  1. G ke blog mereka yg join segmen ini dengan memilih url blog di ruangan komen entri ini atau senarai yang aku sediakan ..
  2. Kritik serta berikan pendapat yg bernas
  3. Sebarang pendapat lain untuk tingkatkan blog mereka
  4. Ikhlas
  5. Tinggalkan url entri korang agar mereka boleh ke blog korang lak.

 

Haaaa .. macam tu jer  .. Aku kritik kau , kau kritik aku !! Tak susah kan ? Ahaa .. Cepat … Tutup malam ni , kul 7 malam ( 6/3/2012) ..

 

MEREKA YANG DAH JOIN :

  1. http://supercocodiary.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

TAMAT !!!

149 ulasan:

  1. abis keje kang la nk join.. leh dorg dtg komen lagi.. :) terbaik la segmen abg ben :)

    BalasPadam
  2. hahahaha..segmen yang menarikk..hehehe

    BalasPadam
  3. Jom kritik blog saya! hehehe

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    P/S : kalau abang ben dapat kritik lagi best. hehehe :P

    BalasPadam
  4. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    join...dah lama tak join nih

    BalasPadam
  5. Jom kritik blog CA..

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  6. join segmen lagi =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  7. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  8. Cam sama je segmen ni dengan segmen2 sebelum ni.....

    BalasPadam
  9. kritik la blog saya :)

    http://nafazlynn.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    abg BEN kritik la sekali.. hehe

    BalasPadam
  10. http://tolongmalaysia1.blogspot.com/2012/03/tolong-kritik-ben-ashaari-ajak-korang.html

    BalasPadam
  11. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    joined!

    BalasPadam
  12. Waa, ramai sudah yang join. ^ - ^

    http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  13. join :)

    http://ciknisa89.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  14. farah alias join lagi ;)

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  15. sy join yer abg ben :)

    http://stylo-nina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  16. http://fatinlovestitch.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


    SY PN NK JOIN JGK

    BalasPadam
  17. saya join..ngee~

    http://kamivespadanwardah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  18. As-Salam.
    Aku join ... aku nak ramai2 kutuk blog aku yang dah berubah wajah tu.

    http://www.hasrulhassan.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  19. http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


    Silalah datang kritik....... =D

    BalasPadam
  20. Dah join dh... Meh kritik hehe http://lovingyoumydear.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  21. Jom kritik blog Azza. .

    http://azzalifestory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    jom2x. .

    BalasPadam
  22. saya nak join ^_^..

    2nd time.. boleyh??

    http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  23. leh join sekali tak ben???? http://min-ceriteraseorgaq.blogspot.com/2012/03/pindah.html

    BalasPadam
  24. Cik comey sedia untuk dikritik..Jemput mengkritik sumer...

    http://cik-comey.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  25. nak hantar assignment ni :)
    http://cikyuz87.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  26. http://lovingyoumydear.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  27. Sila komen and kritik .
    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  28. nak jugak :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  29. Komen and kritik sini http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  30. "AKU" nak join jugak...

    http://kurasakukata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  31. abg ben..zaza join ni..

    http://sweetdicember.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  32. jatuh sini jp :)

    http://supercocodiary.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  33. join jugak..makasih

    http://cikbungasakura.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  34. nak join

    http://wardahilmu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    rela dikritik untuk penambahbaikkan...

    BalasPadam
  35. http://themrizzo.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  36. sy join juga, singgah blog syya ^__^

    http://tynastory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-sy.html

    BalasPadam
  37. NAL join,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  38. http://makwepakwekintan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  39. nak join juga...........

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    jemput kritik secara berhemah ye :D

    BalasPadam
  40. http://dieybababy.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    dieyba join abg ben.. bgs la abg ben buat segmen mcm nie.. boleh tingkat kan lagi blog kami sume :)

    BalasPadam
  41. http://dieybababy.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    dieba join ey

    BalasPadam
  42. macam tertinggal jek link sy :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  43. nk join gak :)
    http://blog.radhio.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku/

    BalasPadam
  44. korang komen2 lah blog ak ye. ak orang baru dalam dunia bllog yg perlu tunjuk ajar lagi jom singgah2 di http://deejeymk.blogspot.com/

    BalasPadam
  45. salam jom singgah2 blog ak n komen2 a ye, jgn malu n segan, cause sy orang baru dalam dunia blog perlu tunjuk ajar lagi http://deejeymk.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  46. join ;>)

    http://omelan10jari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  47. ish...malasla....nnti ada yg tak puas ati itu ini begitu begini....baik mendiamkan diri......

    BalasPadam
  48. ops terjoin!

    http://suhasimplelife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku_06.html

    BalasPadam
  49. nak join jugak .. terima kasih
    http://wardahilmu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  50. join gak..;p

    http://abbeydawnz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  51. singgahlah sini juga....

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  52. dah pon join...silakan lah komen untuk kasik blog saya lebih hensem...gitu

    http://slumberdek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  53. join gak..;p

    http://abbeydawnz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  54. join...
    http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  55. jom kritik sini

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  56. http://sukatomyamkalerpink.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


    Abg ben , YANA join Tau !! :D

    BalasPadam
  57. join :) jemput singgah semua ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  58. fyna join...

    http://blogfyna.com/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku/

    BalasPadam
  59. sy join

    http://www.akuhiduplagi.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  60. saya join ^^

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  61. assalammualaikum wbt..:) join segment ni :):) Jom3!!! kritik sesama untuk membina yg terbaek... marilah..marilahhh..:)

    http://eiqaleysha.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  62. join..

    http://intanasyieda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  63. Pakcik ben ! kite join dalam kesedihan :(

    http://pensildanbukunota.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  64. yuyu join segmen abg ben lagi. :)

    http://matakaca08.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  65. nak join jugak .
    my first experience .
    jom terjah blog gua !

    http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  66. Join:)
    http://flyonasky.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  67. lama aih x join.
    join ye,

    http://www.fizgraphic.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  68. saya dh terjoin segmen abg ben ni...hihih

    http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  69. first time join ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  70. Fisha join yer.

    http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  71. Yes! Join! *busy *busy..
    Dapat jugak update! :)

    http://www.benashaari.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  72. saya join ^^

    http://sukasukimystory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  73. k, dah siap abg ben :)

    http://blogeyraa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  74. Nk try jugak...

    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  75. nak joint jugak... =.=

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  76. salam.. nanie nak joinn...

    jom laa kritik2

    http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  77. nak join ..
    tapi bile post entry tu . tulisan jadi kecik , background jadi putih . kenape ye ? bantu saye ..

    BalasPadam
  78. cik lynn nk join...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  79. Ain join :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  80. Join

    http://pinkexia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    BalasPadam
  81. join!! http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    BalasPadam
  82. JOIN,

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    jom terjah (:

    BalasPadam
  83. alamak terjoin... hakhak...
    kidding ! ikhlas join ni...^^

    http://shasafiez.blogspot.com/2012/03/en-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  84. Jom kritik dekat sini. xD
    http://nellynnayuhlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  85. Join jugak..Silakanlah datang kritik yer..kritikan membina sajooo..jangan nak kutuk-kutuk sudah..dah lah blog aku tu tak comel dan tak best..


    http://informations-the.blogspot.com/2012/03/edisi-segmen-ben-ashaari-ajak-korang.html

    BalasPadam
  86. Assalamualaikum..

    Fiza join..here the link

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  87. http://naniechanblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    sila la kritik .. hehe

    BalasPadam
  88. hara join :)

    http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  89. join! jemput kritikkkk ye. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  90. salam abg Ben..sy dah join gak
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  91. Mieya join :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  92. maghi la.. maghi la .. :p

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  93. join jugak..
    sila kritik huhu..takut takut berani je nie heheh

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  94. http://kayrunnadeabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    join.krirtik :)

    BalasPadam
  95. http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    tq

    BalasPadam
  96. salam, charm dah join..


    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  97. join,.sila kritik

    http://duniashahrul.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  98. abg ben shida join :)

    http://duniakushida.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  99. as salam..
    saye join utk menambah baek lg blog saye =)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  100. join

    http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  101. jyeah join =)

    http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  102. Jom kritik blog aku? huhahuha



    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  103. http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    Say join :)

    BalasPadam
  104. http://syahmielias.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  105. Farah join yarh .. ^^



    http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  106. salam blogger..
    we are dental nurse = 3stooges..
    still newbie..

    http://threestoogesdental.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  107. Saya join:

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  108. Hi all! This is my 1st time.. :)

    Sila berikan kritikan yang membina :

    http://linloveafat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    Terima kasih!

    BalasPadam
  109. terjoin laq dah . hee *

    http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    :)

    BalasPadam
  110. http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    join lagi ^^

    BalasPadam
  111. sy da join..sila kritik sepedas pedas nye


    http://xayraahmad@yahoo.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  112. Salam. SB join sini ya.

    http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  113. join lagi segmen abang ben..

    http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  114. http://beautifoollaifofmine.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  115. Salam..kami join segmen ni ya abng Ben.. http://likulikuseikatsu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  116. DONE!!! SILA KOMEN BLOG SAYA YERK... :)

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  117. http://adamnarzuan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  118. saya join

    http://kita2saja.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  119. Joined ! :)

    http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  120. http://kita2saja.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  121. http://kita2saja.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  122. alynn join :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  123. Mari kritik mengkritik..

    http://rumahwarnacoklat.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  124. joined!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  125. dya join
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  126. SAYA :)

    http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  127. assalamualaikum :)

    saya join

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  128. SINI JOIN!

    http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  129. http://maliqmal.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html JOIN :)

    BalasPadam
  130. allah ,,lupa letak link ,,haha ,,sory2 ,,

    http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  131. salam..saye join eh!

    http://chikazumi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  132. http://nurirdinashariffuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  133. saya lagi >_<" kali ni sekali je saya komen.. haha =p siyes..

    http://lensahatinata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  134. join lagi.. :)

    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  135. Join :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  136. Abg Ben saya nak noin juggaakkk!!

    http://kakitoge.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  137. Join for the second time ...
    Do visit :D

    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  138. http://kisahemasputih.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  139. abg ben baca komen dekat entri segmen ni..ssorang nk kritik blog abg ben nmpaknyer..

    BalasPadam
  140. http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  141. terima kasih :))

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  142. Join dengan secepat yang mungkin! gune kuasa super sonic ;D

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  143. mun join !

    http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  144. alhamdulillah . nasib baik sempat . abang ben jangan lupa masuk blog mun okay :))) thanks sbb approve . :)

    BalasPadam
  145. rasanya dah jejak semua blog kat list nih :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009