Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 6 Mac 2012

Segmen JOM KRITIK BLOG AKU

 

Aku buat segmen ni sekali lagi sebab setiap kali aku blogwalking , banyak blog blog baru yg aku jumpa  rasanya seperti ‘ hari blogging , esok tutup ‘ dah ..

Jadi , tugas-tugas untuk menegur ni , aku serahkan kat korang eh ? Korang yg suka sama suka masuk , komen atau kritik. Tolong kritik dengan berhemah dan bijaksana. Jangan serupa cam lanun yer .. Setelah dikritik , harap empunya blog tu bolehla membalas kunjungan dengan mengkritik blog blogger yg dah singgah tadi .

Harap dengan kritikan ini , dapat meningkatkan lagi semangat , kualiti serta memberi mood untuk berblogging .. OKeh ? Cun ? Canteek ?? Jom mulakan ..

Seperti biasa .. Buat satu entri khas sebagai tanda sukarela join segmen ni ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini .
  3. Cuba nyatakan kenapa blog korang perlu dikritik ?
  4. Siap .. tinggalkan link entri korang di ruangan komen ini .

 

Apa yg perlu korang buat ialah

 

  1. G ke blog mereka yg join segmen ini dengan memilih url blog di ruangan komen entri ini atau senarai yang aku sediakan ..
  2. Kritik serta berikan pendapat yg bernas
  3. Sebarang pendapat lain untuk tingkatkan blog mereka
  4. Ikhlas
  5. Tinggalkan url entri korang agar mereka boleh ke blog korang lak.

 

Haaaa .. macam tu jer  .. Aku kritik kau , kau kritik aku !! Tak susah kan ? Ahaa .. Cepat … Tutup malam ni , kul 7 malam ( 6/3/2012) ..

 

MEREKA YANG DAH JOIN :

  1. http://supercocodiary.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

TAMAT !!!

149 komen :

nanieybarnieylurviey berkata... [Reply to comment]

abis keje kang la nk join.. leh dorg dtg komen lagi.. :) terbaik la segmen abg ben :)

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

hahahaha..segmen yang menarikk..hehehe

EYFAalias berkata... [Reply to comment]

Jom kritik blog saya! hehehe

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

P/S : kalau abang ben dapat kritik lagi best. hehehe :P

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

join...dah lama tak join nih

Cik Ayu berkata... [Reply to comment]

Jom kritik blog CA..

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Emma Eema berkata... [Reply to comment]

join segmen lagi =)

http://emmaeema.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Admin berkata... [Reply to comment]

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mohd Ridwan berkata... [Reply to comment]

Cam sama je segmen ni dengan segmen2 sebelum ni.....

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

kritik la blog saya :)

http://nafazlynn.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

abg BEN kritik la sekali.. hehe

Admin berkata... [Reply to comment]

http://tolongmalaysia1.blogspot.com/2012/03/tolong-kritik-ben-ashaari-ajak-korang.html

Mr. E'raz Fadli berkata... [Reply to comment]

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

joined!

kikilala berkata... [Reply to comment]

Waa, ramai sudah yang join. ^ - ^

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cik nisa berkata... [Reply to comment]

join :)

http://ciknisa89.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

farah alias join lagi ;)

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

nina_adana berkata... [Reply to comment]

sy join yer abg ben :)

http://stylo-nina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

FatinKADIR berkata... [Reply to comment]

http://fatinlovestitch.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


SY PN NK JOIN JGK

~MAWAR~ berkata... [Reply to comment]

saya join..ngee~

http://kamivespadanwardah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

HasrulHassan [HH] berkata... [Reply to comment]

As-Salam.
Aku join ... aku nak ramai2 kutuk blog aku yang dah berubah wajah tu.

http://www.hasrulhassan.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

LoveJean berkata... [Reply to comment]

http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


Silalah datang kritik....... =D

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ berkata... [Reply to comment]

Dah join dh... Meh kritik hehe http://lovingyoumydear.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Che Azza Utsukushii berkata... [Reply to comment]

Jom kritik blog Azza. .

http://azzalifestory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

jom2x. .

FazWaNa WaHiD berkata... [Reply to comment]

saya nak join ^_^..

2nd time.. boleyh??

http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

ARDIFAUM berkata... [Reply to comment]

leh join sekali tak ben???? http://min-ceriteraseorgaq.blogspot.com/2012/03/pindah.html

cik comey berkata... [Reply to comment]

Cik comey sedia untuk dikritik..Jemput mengkritik sumer...

http://cik-comey.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cikyuz berkata... [Reply to comment]

nak hantar assignment ni :)
http://cikyuz87.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ berkata... [Reply to comment]

http://lovingyoumydear.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SHaRfynaRz SHaRfniE berkata... [Reply to comment]

Sila komen and kritik .
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

sukagelak berkata... [Reply to comment]

nak jugak :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SHaRfynaRz SHaRfniE berkata... [Reply to comment]

Komen and kritik sini http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

inilah aku berkata... [Reply to comment]

"AKU" nak join jugak...

http://kurasakukata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

^_^ Zaza Nur Iman berkata... [Reply to comment]

abg ben..zaza join ni..

http://sweetdicember.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nurain Syuhada berkata... [Reply to comment]

jatuh sini jp :)

http://supercocodiary.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cik sakura berkata... [Reply to comment]

join jugak..makasih

http://cikbungasakura.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Dieyna berkata... [Reply to comment]

nak join

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

rela dikritik untuk penambahbaikkan...

Mr iZzo (^^,) berkata... [Reply to comment]

http://themrizzo.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa berkata... [Reply to comment]

sy join juga, singgah blog syya ^__^

http://tynastory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-sy.html

NAL berkata... [Reply to comment]

NAL join,

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Makwe Kintan berkata... [Reply to comment]

http://makwepakwekintan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

ecadwinkyasha berkata... [Reply to comment]

nak join juga...........

http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

jemput kritik secara berhemah ye :D

~♥dieyba_baby♥~ berkata... [Reply to comment]

http://dieybababy.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dieyba join abg ben.. bgs la abg ben buat segmen mcm nie.. boleh tingkat kan lagi blog kami sume :)

~♥dieyba_baby♥~ berkata... [Reply to comment]

http://dieybababy.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dieba join ey

sukagelak berkata... [Reply to comment]

macam tertinggal jek link sy :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

RaDhio berkata... [Reply to comment]

nk join gak :)
http://blog.radhio.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku/

Labatta CREW berkata... [Reply to comment]

korang komen2 lah blog ak ye. ak orang baru dalam dunia bllog yg perlu tunjuk ajar lagi jom singgah2 di http://deejeymk.blogspot.com/

Labatta CREW berkata... [Reply to comment]

salam jom singgah2 blog ak n komen2 a ye, jgn malu n segan, cause sy orang baru dalam dunia blog perlu tunjuk ajar lagi http://deejeymk.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

none name berkata... [Reply to comment]

join ;>)

http://omelan10jari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

ish...malasla....nnti ada yg tak puas ati itu ini begitu begini....baik mendiamkan diri......

suha berkata... [Reply to comment]

ops terjoin!

http://suhasimplelife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku_06.html

Dieyna berkata... [Reply to comment]

nak join jugak .. terima kasih
http://wardahilmu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Afaf CyNofa berkata... [Reply to comment]

join gak..;p

http://abbeydawnz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram berkata... [Reply to comment]

singgahlah sini juga....

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

slumberdek berkata... [Reply to comment]

dah pon join...silakan lah komen untuk kasik blog saya lebih hensem...gitu

http://slumberdek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Afaf CyNofa berkata... [Reply to comment]

join gak..;p

http://abbeydawnz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Ms Velentine berkata... [Reply to comment]

join...
http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mimi Suke Cupcakee berkata... [Reply to comment]

sy nak join nanti..

Fazi Isma berkata... [Reply to comment]

jom kritik sini

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yana_Nana21 berkata... [Reply to comment]

http://sukatomyamkalerpink.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


Abg ben , YANA join Tau !! :D

Zamani berkata... [Reply to comment]

join :) jemput singgah semua ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

fyna berkata... [Reply to comment]

fyna join...

http://blogfyna.com/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku/

Mimi Suke Cupcakee berkata... [Reply to comment]

sy join

http://www.akuhiduplagi.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

AiSyA LiEzA berkata... [Reply to comment]

saya join ^^

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Qaseh berkata... [Reply to comment]

assalammualaikum wbt..:) join segment ni :):) Jom3!!! kritik sesama untuk membina yg terbaek... marilah..marilahhh..:)

http://eiqaleysha.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Intan Asyieda berkata... [Reply to comment]

join..

http://intanasyieda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

Pakcik ben ! kite join dalam kesedihan :(

http://pensildanbukunota.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yuyu Ashari berkata... [Reply to comment]

yuyu join segmen abg ben lagi. :)

http://matakaca08.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Izzah Dejavu berkata... [Reply to comment]

nak join jugak .
my first experience .
jom terjah blog gua !

http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nyna berkata... [Reply to comment]

Join:)
http://flyonasky.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Hafizzi Aziz berkata... [Reply to comment]

lama aih x join.
join ye,

http://www.fizgraphic.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Miss Al berkata... [Reply to comment]

saya dh terjoin segmen abg ben ni...hihih

http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

eyka berkata... [Reply to comment]

first time join ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Dak Fisha berkata... [Reply to comment]

Fisha join yer.

http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl berkata... [Reply to comment]

Yes! Join! *busy *busy..
Dapat jugak update! :)

http://www.benashaari.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

gεgυяl кechiкツ berkata... [Reply to comment]

saya join ^^

http://sukasukimystory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

E y r a a Atiqa berkata... [Reply to comment]

k, dah siap abg ben :)

http://blogeyraa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

haz hany berkata... [Reply to comment]

Nk try jugak...

http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rafflesia™ berkata... [Reply to comment]

nak joint jugak... =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SURIANI ISMAIL berkata... [Reply to comment]

salam.. nanie nak joinn...

jom laa kritik2

http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Puan Pelangi berkata... [Reply to comment]

nak join ..
tapi bile post entry tu . tulisan jadi kecik , background jadi putih . kenape ye ? bantu saye ..

::CIK LYNN:: berkata... [Reply to comment]

cik lynn nk join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Ain Zuhairi berkata... [Reply to comment]

Ain join :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

K O R I E berkata... [Reply to comment]

Join

http://pinkexia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Muhamad Azam berkata... [Reply to comment]

join!! http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

JOIN,

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

jom terjah (:

shasa_fiez berkata... [Reply to comment]

alamak terjoin... hakhak...
kidding ! ikhlas join ni...^^

http://shasafiez.blogspot.com/2012/03/en-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

nellyn lover purple berkata... [Reply to comment]

Jom kritik dekat sini. xD
http://nellynnayuhlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Kaki Wayang berkata... [Reply to comment]

Join jugak..Silakanlah datang kritik yer..kritikan membina sajooo..jangan nak kutuk-kutuk sudah..dah lah blog aku tu tak comel dan tak best..


http://informations-the.blogspot.com/2012/03/edisi-segmen-ben-ashaari-ajak-korang.html

Azhafizah[フィザ] berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

Fiza join..here the link

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nanie Abd Manap berkata... [Reply to comment]

http://naniechanblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

sila la kritik .. hehe

nuhara berkata... [Reply to comment]

hara join :)

http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

join! jemput kritikkkk ye. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mohd Billy berkata... [Reply to comment]

salam abg Ben..sy dah join gak
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mieya Atiera berkata... [Reply to comment]

Mieya join :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

maghi la.. maghi la .. :p

http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

join jugak..
sila kritik huhu..takut takut berani je nie heheh

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

kayrun nadea berkata... [Reply to comment]

http://kayrunnadeabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

join.krirtik :)

Silent Thinker berkata... [Reply to comment]

http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

tq

apisv2 berkata... [Reply to comment]

Saya menyertai segmen ini ;p

http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

charmyiex berkata... [Reply to comment]

salam, charm dah join..


http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shahrul berkata... [Reply to comment]

join,.sila kritik

http://duniashahrul.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R berkata... [Reply to comment]

abg ben shida join :)

http://duniakushida.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NoRaQiLah JohaRi berkata... [Reply to comment]

as salam..
saye join utk menambah baek lg blog saye =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

eqa sulaika berkata... [Reply to comment]

join

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shar90 berkata... [Reply to comment]

jyeah join =)

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim berkata... [Reply to comment]

Jom kritik blog aku? huhahuha



http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

arasewel berkata... [Reply to comment]

http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Say join :)

Syahmi Elias berkata... [Reply to comment]

http://syahmielias.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Farah'eylla Damia berkata... [Reply to comment]

Farah join yarh .. ^^



http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

threestooges berkata... [Reply to comment]

salam blogger..
we are dental nurse = 3stooges..
still newbie..

http://threestoogesdental.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

priya darshini berkata... [Reply to comment]

Saya join:

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Lin Lina Zainal berkata... [Reply to comment]

Hi all! This is my 1st time.. :)

Sila berikan kritikan yang membina :

http://linloveafat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Terima kasih!

liyana shana berkata... [Reply to comment]

terjoin laq dah . hee *

http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

:)

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

join lagi ^^

xayra ahmad berkata... [Reply to comment]

sy da join..sila kritik sepedas pedas nye


http://xayraahmad@yahoo.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Srikandi Bonda berkata... [Reply to comment]

Salam. SB join sini ya.

http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs berkata... [Reply to comment]

join lagi segmen abang ben..

http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SA berkata... [Reply to comment]

http://beautifoollaifofmine.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Discrim berkata... [Reply to comment]

Salam..kami join segmen ni ya abng Ben.. http://likulikuseikatsu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Uzumaki Nasake berkata... [Reply to comment]

DONE!!! SILA KOMEN BLOG SAYA YERK... :)

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Adam Narzuan berkata... [Reply to comment]

http://adamnarzuan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Piebenhaezer Izer berkata... [Reply to comment]

saya join

http://kita2saja.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Farhana berkata... [Reply to comment]

Joined ! :)

http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Piebenhaezer Izer berkata... [Reply to comment]

http://kita2saja.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Piebenhaezer Izer berkata... [Reply to comment]

http://kita2saja.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

AlyNn NyzAa berkata... [Reply to comment]

alynn join :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azizah a.k.a N.a.z berkata... [Reply to comment]

Mari kritik mengkritik..

http://rumahwarnacoklat.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

#ciksuzlin berkata... [Reply to comment]

joined!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga berkata... [Reply to comment]

dya join
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

Rafieq (◕‿◕)3 berkata... [Reply to comment]

SAYA :)

http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

♥ Maisarah Humaira ♥ berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum :)

saya join

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rafieq (◕‿◕)3 berkata... [Reply to comment]

SINI JOIN!

http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

Iqmal berkata... [Reply to comment]

http://maliqmal.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html JOIN :)

gadismanja berkata... [Reply to comment]

nak join jgak ,,jum

gadismanja berkata... [Reply to comment]

allah ,,lupa letak link ,,haha ,,sory2 ,,

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Chikachomel berkata... [Reply to comment]

salam..saye join eh!

http://chikazumi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nur Irdina Bte Shariffuddin berkata... [Reply to comment]

http://nurirdinashariffuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Natasya Naslin berkata... [Reply to comment]

saya lagi >_<" kali ni sekali je saya komen.. haha =p siyes..

http://lensahatinata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Kay Jue berkata... [Reply to comment]

join lagi.. :)

http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

Join :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

::Misz Roti Kaya:: berkata... [Reply to comment]

Abg Ben saya nak noin juggaakkk!!

http://kakitoge.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Sandra berkata... [Reply to comment]

Join for the second time ...
Do visit :D

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Emas Putih berkata... [Reply to comment]

http://kisahemasputih.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R berkata... [Reply to comment]

abg ben baca komen dekat entri segmen ni..ssorang nk kritik blog abg ben nmpaknyer..

yqnq ellyana berkata... [Reply to comment]

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mesyhta Beto berkata... [Reply to comment]

terima kasih :))

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nabila Medan berkata... [Reply to comment]

Join dengan secepat yang mungkin! gune kuasa super sonic ;D

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

CikMunBlogger berkata... [Reply to comment]

mun join !

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

CikMunBlogger berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah . nasib baik sempat . abang ben jangan lupa masuk blog mun okay :))) thanks sbb approve . :)

♥ Cik Emma ♥ berkata... [Reply to comment]

tak dan nak join :(

Muhamad Azam berkata... [Reply to comment]

rasanya dah jejak semua blog kat list nih :D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI