Perkara yg paling membosankan bila bab sekolah ialah ..

 

Ahaa .. Bila cuti sekolah , pasti ada yang gembira tak hengat punyaaa .. Kecuali mereka yg mmg sayangkan guru mereka dan juga awek atau boypreng mereka yang ada kat sekolah tu .. kan kan ? Hahah .. Tapi bila dengar sekolah nak mula , aaahhh … mula laa liat masing masing .. Kecuali mereka yang ada aktiviti menarik di sekolah .. kan kan ?

Ok .. segmen simple malam ni , kita nak tengok berapa ramai yang gemar ke sekolah dan kenapa ! Haaa .. cikgu cikgu boleh tengok dan kaji , mengapa dan mengapa dan bagaimana nak hadirkan rasa minat pada murid terhadap persekolahan ..

Maaf yer , segmen ni dah ditutup yer .. Tolong jangan antar dah ..Letak header blog Ben Ashaari.com

Cerita mereka mengenai persekolah ini …

  1. http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

TERIMA KASIH .

42 ulasan:

  1. join! :D

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/175ai-no-kotoba-segmen-bila-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  2. Akak menjoinkan diri hehe

    http://www.bicaramakdara.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  3. join

    http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  4. join .
    http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  5. http://ciknerdypakour.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  6. join...

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  7. join!

    http://lisathemell.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  8. jal join MR ben

    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  9. Sy join :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  10. pka join!

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    tq :)

    BalasPadam
  11. putry join abg ben


    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/03/segmen-bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  12. Ini Pertama kali aku join something yang macam nie...
    >>
    http://ezzardesire.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  13. nk joint tapi; sat nak solat isya naaa.. hehehe ",)

    BalasPadam
  14. nak try test.....
    http://ashiekien.blogspot.com

    BalasPadam
  15. join! ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  16. fewww~dah lama terlepas untuk join segmen abang ben. hihihi. kali ni saya join!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    (^__^)

    BalasPadam
  17. http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  18. segan pulak nak join... sekadar singgah baca kenangan dan cerita geng blogger ajer lah...

    BalasPadam
  19. yeahh! first time join segmen abang ben. nie link saya.

    http://alyanifahmi.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  20. js join ye...

    http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  21. saya join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  22. http://zamani84.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    maleh nye rasa nk g sekolah... ;p

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. join sini ! :)

    http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  25. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    Cam biasa.. Join jgk! ;)

    BalasPadam
  26. http://www.benashaari.com/2012/03/segmen-perkara-yg-paling-membosankan.html

    Sekarang rindu pula zaman sekolah...

    BalasPadam
  27. miyo..join....

    abg ben..yang pertama saya join ..tolong remove..yeap..ade kesilapan

    ni yang second miyoo dah confirm...join..

    http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  28. http://aqielnotebook.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    join. :) budak baru belajar. xP

    BalasPadam
  29. Join;
    http://yayansmum.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  30. join broo

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  31. http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    Done!... Ok; mai singgah blog semua.. Open Day.. ",) Umah baru akak...

    BalasPadam
  32. JOIN!!

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  33. Miera join..

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  34. join!
    http://mawwadahsuci.blogspot.com/2012/03/segmen-bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  35. JOIN JUGAK!!!!!!!!


    http://informations-the.blogspot.com/2012/03/edisi-segmen-bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    Pertamanya, saya memang tak suka sangat bila dengar keesokkannya Mak kejut..Azri, bangun ESOK SEKOLAH..sebab..

    Esok ada perhimpunan
    Takut kat cikgu sebab "homework" tak siap
    Kena pakai UNIFORM sekolah..tak sukerrr
    Kena beratur kat kantin beli makanan

    BalasPadam
  36. http://beihamat.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  37. Huhu terus teringat zaman sekolah,..join sekalilah

    http://duniashahrul.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  38. join..

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    BalasPadam
  39. Ceh, dah terlepas!
    Tp takpe la, kasi tgk jawapan2 diorg, haha!

    BalasPadam
  40. waaa!!!!
    ta sempat join !!!
    waaaa!!!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI