Kena pantas update blog semula !

 

Terbatas dan malas ! Bila kena gi travel yang makan berhari hari , maka kena la usung laptop yang bapak besar tu ! Hurmmm.. Makan ruang dalam beg sandang dan kalau nak shopping , dah kena hand carry.

Nak tak nak , aku kena cari alternatif terbaru.. Kena beli netbook yang gunakan windows. Terpaksa sebab aku gunakan sejenis software yang khusus untuk update blog. Software ni memang pantas ! Tak perlu tunggu ada internet connection baru leh update blog.. Terus je update dan save.. Ada je connection , terus post ! Zasss.. Siap !!

12079467_1105599996130302_643850564591864887_n

12088504_1105600032796965_5416114779095929304_n 12112103_1105600046130297_1863373627838796869_n

12115598_1105602849463350_4802640044380157699_n

Dan… tadaaa !!! Harga dalam RM1500 termasuk GST.. Ok la kan ? Bagi yang bajet  tak besar dan tak kisah mengenai paparan skrin dan hiburan.. sekadar untuk kerja blogging , rasanya ok dah ni .. kan kan ?

12105905_1105606616129640_1663866780357650077_n

Oh ya.. guna Windows 10..

10 ulasan:

  1. Wah terbaiklah..abg ben dah guna windows 10...

    BalasPadam
  2. Wah terbaiklah..abg ben dah guna windows 10...

    BalasPadam
  3. Wah terbaiklah..abg ben dah guna windows 10...

    BalasPadam
  4. saya pun patut consider ni.. senang nak edit gambar.. ni tak.. nak edit gambar je berjam jam nak duduk kat meja.. rasanya pakai ni senang sikit. Kalau abg ben boleh share cara abg ben edit gambar pakai laptop ni..

    BalasPadam
  5. wowww..hrga bleh tahan.
    tp laptop msih baru lg..klau x mesti dah grab 1 ni..

    BalasPadam
  6. abang ben kongsi lah apps apa yg abg ben guna tu? saya nak tahu.. hehe

    BalasPadam
  7. wah...ni bonus boleh beli satu ni...senang nak bawak p mana pun...

    BalasPadam
  8. not bad . nnti nak jugak 1 . tunggu duit hasil dari blog lah dlu. perlu ni untuk bawak pergi travel.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009