Blog comel pilihan ku .. - BEN ASHAARI

Blog comel pilihan ku ..

 

image

http://maisarahmyblog.blogspot.com/

 

Kali pertama aku masuk , mmg aku suka penggunaan warna dan templatenya .. Ceria tapi tidaklah menyakitkan mata .. Kira nampak cool la bagi aku , blog ni .. Untuk korang , aku tak tau la kan .. Cuma , aku pasti ada yg tak suka muzik tu kan ? Kira semak telinga la eh ? Bagi aku , kalau lagu tu ok dan kena dengan blog tu , takde masalah .. cuma yg masalah tu , kalau membingitkan telinga dan aku terus pangkah je la .. hehe .. Tak perlu nak marah blogger kan ? Blog dia , cuma dia kehilangan reader je la pasni .. Tu pon kalau dia tak kisah , ok la .. hak dia ..

Berbalik pada blog Bingkisan Hati ni , aku takde apa nak komen pon .. Bagi aku ok je blog ni .. comel comel seperti tuan dia la kot ? haha ..

17 ulasan:

  1. wahh untunglah tuan blog itu..huhu,jeles sribu kali jeles.hikhik

    BalasPadam
  2. wah, memang comel..thanks for sharing..

    BalasPadam
  3. muzik kat blog? masalah jugak bagi ku...almaklumlah internet connection sembab semacam. huhu. cantik doodle kat header budak tu, tutup aurat. :)

    BalasPadam
  4. i also like... menu button mcm pelangi... menarik dan cantik mcm tuan blog... harap² tuan blog tu masih single mangle lg.... hikhikhik...

    BalasPadam
  5. bertuahlah tuan blog tu.. kan kan.. meriah je tgk.. jom terjah beliau! ^^

    BalasPadam
  6. Terbaikkk ! Hahaha ! =D

    Regard from Boyz_ed | http://www.boyz-ed.com

    BalasPadam
  7. semard lahh dia punya , jeless..!!!

    BalasPadam
  8. woaaa suka2. BA promote ler belog kite juge kekeke. mcm main cabutan bertuah pulak haha

    BalasPadam
  9. a'ah...memang comel itu blog..hik3

    BalasPadam
  10. KEcumilan yang menarik hati si Ben. ahaha XD

    BalasPadam
  11. eh..blog teman ni!.. terkejut tetibe. seb bek xde kencing manis.

    btw tq bebanyak kpd abg ben.

    kpd abg ben, selamat menanti kelahiran baby comey :)

    BalasPadam
  12. mmg comel blog dye..
    suka tgk header dye tu..

    BalasPadam
  13. Wahaaa.. Comel kee?? Boleh lah singgah blog jap!

    BalasPadam
  14. hehehe aah la baru tau kalo ada musik kind of annoying :)

    BalasPadam
  15. blog ini juga follower blog bunda...bunda mau jer komen diblog ni sebagai penghargaan memfollow blog bunda.. tapi masaalahnya bunda tak ada akaun G+..huhu..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.