Minggu lepas , NONA .. Minggu ni , KOSMO lak .. - BEN ASHAARI

Minggu lepas , NONA .. Minggu ni , KOSMO lak ..

 

 

ben ashaari

TV1 ..

 

[IMAG093411.jpg]

TV3

kosmo

Ada lagi sebenarnya cerita pasal blog cam di majalah RAPI dan INTREND ..

Banggakah aku menjadi suri rumah ni ? Sebenarnya aku lebih berbangga jadi blogger ni sebab tulisan aku dibaca .. Dulu , tulisan aku yang baca cumalah cikgu dan kemudian mereka bagi markah .. Sekarang ni ?

Dan paling best , setiap pendapat aku dapat dikongsi bersama dlm blog  ni .. Bab suri rumah ni , ramai lelaki dah buat.. cuma tak dihebohkan jer … dan ada yang segan nak akui ..

Walaupun dikatakan suri rumah , aku tetap tak dapat gantikan suri rumh yang sebenarnya .. Tugas aku di rumah paling utama adalah Qhaliff .. Di samping tu barulah buat kerja kerja basic seperti mengemas dan membasuh baju .. Selepas tu , baru aku sambung kerja .. Seperti yang korang tau , kerja aku dah bermula awal pagi dan berakhir di penghujung hari .. Penat kepala otak je tapi aku puas ..

Alhamdulillah , apa yang aku nak buktikan , dah aku buktikan.. Sekarang ni aku cuma perlu kekalkan atau tingkatkan lagi .. Aku boleh , korang lagi boleh !

23 ulasan:

  1. Bukan "tak kerja"....tapi bekerja dari rumah...

    BalasPadam
  2. utk mereka yg brfikirn singkat kt luar sana tu, en ben ni bukn xkeje ye, beliau bkerja dr rumah.. kn lebih seronok mcm tu! >_<

    klau mereka yg xtaw kn, mst akn kata yg en ben ni xkeje, dok umah je,.bini yg cri mkn tanggung nafkah keluarga..salah tu!

    BalasPadam
  3. mr mama berjaya. untong anak abang ben

    BalasPadam
  4. mr mama :D

    selamat hari bapa

    dan

    selamat menyambut israk mikraj

    BalasPadam
  5. Assalam, ada juga baca pasal Abang Ben dekat blog Abang Jejai... memang lawak... saya recpect dengan dengan abang... semoga abang terus akan maju dalam dunia blog niie...

    BalasPadam
  6. pemesnyo. lpasni Qhaliff pulaak femes. hee

    BalasPadam
  7. aku selalu perhatikan ben. Ko memang mantap der..

    BalasPadam
  8. Congrats a.ben! Cubitkn dagu qaliff utk saya ye...:)

    BalasPadam
  9. Hebat n gentlemen.. Mmg patut dicontohi

    BalasPadam
  10. wahh ! makin femes la abg ben ni.

    BalasPadam
  11. seronok bila tgk blogger semakin diiktiraf.. tahniah abg ben.. heee

    BalasPadam
  12. cayalah bro, memang satu keputusan yang bukan senang untuk diambil

    BalasPadam
  13. semoga terus maju dalam arena blogger..

    BalasPadam
  14. Abg BEN ASHAARI seorg blogger makin di hargai wahhhh untung qhaliff ade papa cam abg ben :)

    BalasPadam
  15. kt opis td dok tgk member belek2 paper tetibe de name abg ben..hui3..

    BalasPadam
  16. Kerja dari rumah bukan satu dosa pun. Asal memberi nafkah kepada anak2, kerja halal dari pelusuk mana pun takpe bro. semoga terus sukses. masuk majalah manalah pula lepas nih.. haha..

    BalasPadam
  17. LIKE!!! Happy Hari Papa, Che Ben!!!

    BalasPadam
  18. Wah3x , pemes betul baby qhaliff ni

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.