6 minggu dah kandungan ! - BEN ASHAARI

6 minggu dah kandungan !


Alhamdulillah.. Wife kata masa scan tu , dia nampak la 'denyutan'.. Aku tak masuk sebab kena tunggu dalam kereta. Parking enggak ada dong ! Penuh  aihhh kat Presint Diplomatik tuu.. Tapi tak kisah la.. Janji semua ok ! Kan ? 

Ada tanya aku.. nak anak lelaki atau perempuan ? Aku tak kisah.. Aku tanya Qhaliff , dia nak boy ! Nak ada geng la tuuu.. Huhuhhu.. Masak laa daddy kalau nak boy.. TOYS !!! Huhhhh..  Pengsan daddy pasni.. 

Zahra .. dia dah tak mengada dah.. makin ok ! Agaknya dah boleh terima hakikat kot ? InshaAllah.. Moga jadi kakak yang terbaik dan terbilang .. Jangan amik duit derma dari negara arab lak yer ! Haaa... 

Dan menariknya.. Tarikh jangkaan bersalin , sama dengan adik aku ! Dia pon mengandung gak.. Huhuhu.. Mak aku dapat cucu serentak bulan 9 nanti.. InshaAllah..

14 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.