Tukar tayar dapat percuma 4 benda ni ! - BEN ASHAARI

Tukar tayar dapat percuma 4 benda ni !

Ari tu gi servis keta ,  aku suh check tayar sekali. Katanya dah botak. Kena tukar. Aku senyum jer. Dah tau nak tukar kat mana tayar. Yang penting , aku cuma perlu bayar duit tayar jer. Takda kos kos sampingan seperti... korang rasa apa ??? 

Yup.... tenaga kerja , alignment dan balancing. Dan juga basuh kereta ! Dah jimat banyak woo. Ditambah lagi , tayar pun murah tapi berkualiti seperti yang biasa aku guna. Cuma yang ni jenama bukanlah dari yang popular dan terkenal tapi kualiti sama jer ! 

Kat mana ? Kat Shah Alam. Seksyen 15. Nama , Casumina @ Supremo One Stop Service.


Perbezaan bunga antara tayar lama aku dan tayar baru. Yang ada 4 'longkang' tu , tayar baru.  Perhatikan di longkang tu ada jaluran jaluran yang mana bertujan untuk elakkan batu batu kecil melekat dan 4 longkang tu bertujan memberikan lagi cengkaman terutama bila hari hujan.




Sejam siap semua. Berkilat. Oh ya, kereta biru tu... kereta orang lain. Terlupa nak amik gambar kereta aku tengah dibasuh. Tak sabar nak cuba tayar baru. Maklumlah , dah 2 tahun tak tukar tayar..2 ke eh ? Lupa lak.. Tapi yang pasti..

Lepas tukar... perghhh... dia punya sedap bawak , memang terasa la sangat! Lembut je langgar lubang atau batu.  Berbaloi tukar tayar kat situ. Kalau korang nak tukar gak , boleh jer terus whatsapp ke Alywin di 012 398 9507 . Cakap je korang reader blog Ben Ashaari. Dapat diskaun gituuu ! 

4 ulasan:

  1. lkebetulan memang sedang mencari tayar baru, terima kasih.

    BalasPadam
  2. Siap pakej cuci kereta sekali, ini sudah manyak bagus!!! Kereta ju pun dah lama tak tukar dua tayar depan, ritu tahun lepas tayar belakang je. Kena usya ni.

    BalasPadam
  3. ahhahah tokey dia memang suka bagi bersih kereta la....tak nak pun suh basuh gak hahaha

    BalasPadam
  4. woahhh! First time ada sekali siap basuh keta. Biasanya free alignment dan balancing je. Memang lain dari lain ni kedai tayar ni

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.