Ahad, 20 Jun 2010

Group Menghina Nabi Muhammad S.A.W di FACEBOOK

Mereka sengaja memprovok kita agar kita melenting .. Mereka gembira melakukannya .. Apa yang patut kita lakukan ? Tak rasa ini perbuatan rakyat Malaysia berdasarkan bahasa yang digunakan .. Sebarkan di blog masing masing ...

Sangat sangat menghinakan ...

14 komen :

IKRAM KECIK berkata... [Reply to comment]

oke bos . Saya sebarkan .

liyana aziz berkata... [Reply to comment]

ada satu page yg bt cani gak.. bahasa macam dari negara jiran..

seIndah bIntang maLam berkata... [Reply to comment]

xtaw nk ckp pe....makin mjd2 skrg ni.

Ann berkata... [Reply to comment]

org kristian ke ni? astaghfirullah...

nk share, erm de wujud satu fahaman...diorng tak pcya kt nabi muhammad, tp pcya kt nabi lain..rasa nye nabi daud...

aku taw dr fesbuk, penh jmpe profile seseorg ni..org indonesia...

Lala Lulu berkata... [Reply to comment]

report ini group !

A-Y-I-E berkata... [Reply to comment]

ooops.. dah banyak buat dah didalam facebook..hampa betul...

btw ben.. khas untuk anda release tension..

i hope u can view my blog

http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/06/cari-barang-tersembunyi.html

Bintun Sazali berkata... [Reply to comment]

tq for this info..lama dah isu ni...

tp sy tak tahu,ada org kita pun buat mcm ni...

nauzubillahiminzalik..

JMR berkata... [Reply to comment]

mesti BABI yang wat grup tu./.

MomTom berkata... [Reply to comment]

xyah la kita klik. mungkin dia akan dpt faedah dr segi duit kalau kita ramai2 klik

miss cloudy berkata... [Reply to comment]

bahasa melayu negara jiran tuu... kan

noor afzan berkata... [Reply to comment]

baik ben,
saya nak sebarkan juga pasal ni.

Marsha berkata... [Reply to comment]

Ben...sy pun nak sebarkan jgk.

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

takpe2 nanti kita sebarkan....

Entry terkini : Dalam meraikan Hari Bapa ada juga yang berduka.

sYaFiQa berkata... [Reply to comment]

salam...
nk sebarkan kat blog sy yer

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI