Group Menghina Nabi Muhammad S.A.W di FACEBOOK

Mereka sengaja memprovok kita agar kita melenting .. Mereka gembira melakukannya .. Apa yang patut kita lakukan ? Tak rasa ini perbuatan rakyat Malaysia berdasarkan bahasa yang digunakan .. Sebarkan di blog masing masing ...

Sangat sangat menghinakan ...

14 ulasan:

  1. ada satu page yg bt cani gak.. bahasa macam dari negara jiran..

    BalasPadam
  2. xtaw nk ckp pe....makin mjd2 skrg ni.

    BalasPadam
  3. org kristian ke ni? astaghfirullah...

    nk share, erm de wujud satu fahaman...diorng tak pcya kt nabi muhammad, tp pcya kt nabi lain..rasa nye nabi daud...

    aku taw dr fesbuk, penh jmpe profile seseorg ni..org indonesia...

    BalasPadam
  4. ooops.. dah banyak buat dah didalam facebook..hampa betul...

    btw ben.. khas untuk anda release tension..

    i hope u can view my blog

    http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/06/cari-barang-tersembunyi.html

    BalasPadam
  5. tq for this info..lama dah isu ni...

    tp sy tak tahu,ada org kita pun buat mcm ni...

    nauzubillahiminzalik..

    BalasPadam
  6. mesti BABI yang wat grup tu./.

    BalasPadam
  7. xyah la kita klik. mungkin dia akan dpt faedah dr segi duit kalau kita ramai2 klik

    BalasPadam
  8. bahasa melayu negara jiran tuu... kan

    BalasPadam
  9. baik ben,
    saya nak sebarkan juga pasal ni.

    BalasPadam
  10. Ben...sy pun nak sebarkan jgk.

    BalasPadam
  11. salam...
    nk sebarkan kat blog sy yer

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.