Perkara pertama yang patut anda lakukan sekiranya mendapat BUFFERED EARNINGS dari NUFFNANG

Untuk perhatian .. entri ni adalah sekadar berkongsi tips bagi mereka yang memerlukannya lebih lagi blogger baru ..Pada mereka yang ada NUFFNANG , ini sekadar perkongsian bersama ..

1 - Selalu check pada Earnings anda .. Kadang kadang anda tak perasan anda dapat BUFFERED .

2 - Setelah mengetahui bahawa anda mendapat BE (Buffered Earnings ) , apa yang perlukan anda lakukan ialah doublekan promosi anda samada blogwalking atau update blog .. Ini kerana BE adalah bonus yang diinginkan .. $$ akan dikira dengan jumlah pageviews dan juga click (CPC) .

** bila dapat BE , jgn tengok sangat UV , pastikan VIEWS tu tinggi ... bagaimana nak dapatkan VIEWS yang tinggi ? Telah diajar ari tu ...

BA : Berblog mmg untuk suka suka tapi apa salahnya kalau rezeki halal dan mudah , depan mata ..Rezeki jgn ditolak ..

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.