Budak manja !

 

Kalau bawak gi mall , mesti cari barang dia nak pegang .. makan … kasi tenang dulu , baru leh cari barang kita ..

Tapi bila dah kenyang dan tenang .. dia nak pulak panjat keluar dari troli ! Adehhh … Jenuh nak mengejar dia kalau turunkan.. Kalau tak turunkan ? Perghhh.. dia punnya buat karenah dalam tu.. kecik besar kecik besar jerrrrr kita tengok dia ..

Jangan bagi muka ? Babap je kaki tu eh ? Hurmmm.. ada gak.. pastu pujuk balik.. sian tengok muka dia nangis.. macam kehilangan mak ayah je rupa tangisan tu.. huhu ..

9 ulasan:

  1. sama je semua budak ben...
    anak lin klu duduk dalam tu, selalu buat aksi sakit jantung mmyddy dia. klu nak shopping kena siapkan list senang nak amik, terus blah.

    entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

    BalasPadam
  2. Kalau kena dekat dak Nuha.. satu mall tu rasanya boleh dengar suara dia.. huhuhu..

    BalasPadam
  3. Alalala, kesiannya qhaliff. Takpe bang. Budak laki tengah aktif.

    BalasPadam
  4. Qayyum dan sumaiyyah dulu pun macam tu ben.... kalau ada ayah diaorg le... kalau dgn akak dia takut sikit hehehehe

    BalasPadam
  5. Assalam,
    betui3..
    kena layan bagi puas bru la anak nak behave kan3..
    bebudak sekarang ni memnag BAAANYYAAAKKK akai he3

    BalasPadam
  6. Tu apasal menonggeng?... merajuk ke?...

    BalasPadam
  7. Sama la dgn anak cn,kalau bawak pegi shoping,limit paling lama dkt mall 2 jam..lebih dari tu..nasiblah..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009