Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 18 September 2014

Budak manja !

 

Kalau bawak gi mall , mesti cari barang dia nak pegang .. makan … kasi tenang dulu , baru leh cari barang kita ..

Tapi bila dah kenyang dan tenang .. dia nak pulak panjat keluar dari troli ! Adehhh … Jenuh nak mengejar dia kalau turunkan.. Kalau tak turunkan ? Perghhh.. dia punnya buat karenah dalam tu.. kecik besar kecik besar jerrrrr kita tengok dia ..

Jangan bagi muka ? Babap je kaki tu eh ? Hurmmm.. ada gak.. pastu pujuk balik.. sian tengok muka dia nangis.. macam kehilangan mak ayah je rupa tangisan tu.. huhu ..

9 komen :

Allene berkata... [Reply to comment]

sama je semua budak ben...
anak lin klu duduk dalam tu, selalu buat aksi sakit jantung mmyddy dia. klu nak shopping kena siapkan list senang nak amik, terus blah.

entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Kalau kena dekat dak Nuha.. satu mall tu rasanya boleh dengar suara dia.. huhuhu..

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

Qhaliff ..Qhaliff..merajuk yer?

Scha Nazri berkata... [Reply to comment]

Alalala, kesiannya qhaliff. Takpe bang. Budak laki tengah aktif.

sugar2 kapas strawberry berkata... [Reply to comment]

apa pasal la comel sgt? hahaha

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Qayyum dan sumaiyyah dulu pun macam tu ben.... kalau ada ayah diaorg le... kalau dgn akak dia takut sikit hehehehe

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata... [Reply to comment]

Assalam,
betui3..
kena layan bagi puas bru la anak nak behave kan3..
bebudak sekarang ni memnag BAAANYYAAAKKK akai he3

Hasnieda Mohamad berkata... [Reply to comment]

Tu apasal menonggeng?... merajuk ke?...

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

Sama la dgn anak cn,kalau bawak pegi shoping,limit paling lama dkt mall 2 jam..lebih dari tu..nasiblah..hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI