Berebut daddy ?

by - September 08, 2014

 

 

“ Qhaliff tak dengki ke ngan Zahra sebab daddy dok pegang dia jer ? “

Hurm… Qhaliff ni aku nampak lain sedikit la.. Nak kata cemburu tu , aku tak nampak la pulak.. Tapi berebut barang macam bila aku nak letak Zahra dalam rocker , dia cepat cepat masuk dulu .. nak letak dalam car seat , dia pon nak masuk gak.. Haa , mcm tu ada la..

Bagi aku , Qhaliff lebih suka menyakat aku .. nak curik perhatian ! Tapi bila kita cakap elok elok , dia bangun la.. Kira berjaya la dia menarik perhatian kita dan terus mintak aiskrim ! Dah dapat , dia tak kisah apa dah ! Dukung sampai kiamat pon tak pee.. Hahahaha…

Yang pastinya , bila aku nak keluar ke mana mana .. dia akan pastikan dia akan dapat ikut aku ! Hurmmm .. Dan pandai cakap ‘ nak ikut' skang .. Apakah dia terancam ? Mentang mentang adik dia tak dapat jalan lagi.. jadi dia conquer semua ? Hahahaha

You May Also Like

7 comments

  1. dia nak perhatian lebih tu.. dulu dia sorang skrg dah ada adik.. tapi takpe bila dah besar nanti dia akan berkongsi ngan adik dia..

    BalasPadam
  2. betul la..selalu nk rebut2 dgn adik ira hati kut byk bg perhatian pd adik

    BalasPadam
  3. Besar nanti si abg akan jadi pelindung si adik...sekarang ni si abg masih dengki dengan si adik...hehe..comelnya Zahra....

    BalasPadam
  4. aku jadi bingung sama artikle ini min, maksutnya kelainan itu apa?

    BalasPadam
  5. comel sngt qhaliff curi perhatian daddy die.

    BalasPadam
  6. Anaknya lucu :)) Ayo ajak keluarga ke karimun jawa

    Paket wisata karimun jawa, buka http://karimunjawamenjanganresort.com

    BalasPadam