Cara mudah untuk tingkatkan trafik blog anda !

by - September 17, 2014

 

Dengan menggunakan telefon pintar yang menggunakan sistem android , sila download app EDISI BLOG ini .. Daftar dan ..

 

Pasti akan korang kagum punya ! Haaaa… Pilih je kategori mana korang nak .. dan bacalah mana mana blog kegemaran korang .. Siap boleh bookmark lagi ..

Bagi blogger , sila ping entri terbaru korang di sini.. Dan jangan lupa , promote pada pembaca korang yang setia tu supaya mudah nak baca entri terbaru korang di sini.. tak payah nak bukak Facebook dan cari … kan kan ?

Bagi aku , aplikasi ni sangat menarik , ringan dan tidak menghauskan bateri telefon pon .. Setakat ni , lebih 200 blogger dan bukan blogger dan memuat turun ke telefon pintar mereka.. Korang dah ?

You May Also Like

36 comments

  1. Dah donload.AA cuba nak daftar tp x dpt2 lagi.huhu

    BalasPadam
  2. dah...dah ping 3-4 ketul entri dah rasanya...hik hik hik..

    BalasPadam
  3. dah tapi tapi tak lepas2 nak ping ..

    BalasPadam
  4. untuk iphone xdak la tu kan ;(

    BalasPadam
  5. Dah register. Tapi ada problem. Tak bley log in. Asyik kluar 'salah kata laluan, sila cuba sekali lagi'..ppffttt...rasanya dah betul. Tgh tunggu admin check nih.

    BalasPadam
  6. as salams,

    apps ini utk mereka yg menggunaka android sahaja ke?

    BalasPadam
  7. Tq ben. X pernah tau psl ni

    BalasPadam
  8. dahpun download aplikasi nie..memang mudah kan,..

    BalasPadam
  9. dah... tapi bila nak try tinggalkan komen, tak boleh pulak... dok ulang kat page tu jugak...nape tah...

    BalasPadam
  10. dah... tapi bila nak try tinggalkan komen, tak boleh pulak... dok ulang kat page tu jugak...nape tah...

    BalasPadam
  11. dah try tapi tak leh nak tinggalkan komen lah...nape tah....

    BalasPadam
  12. saya baru jer berblog..terima kasih atas perkongsian ini

    BalasPadam
  13. @-iLLa- ada...search google+...sy dah install kat iphone & ipad...

    BalasPadam
  14. lepas baca status qaseh semlm terus saya download...mmg mudah

    BalasPadam
  15. inshaAllah nak juga nanti..time yang relex..try malam ini ..TQVM bro Ben..

    BalasPadam
  16. App ni mmg terbaik...simple & user friendly :)

    BalasPadam
  17. wahhh.. best nie..
    kena try download nie...

    BalasPadam
  18. dah install baru nak cuba, macam best!

    BalasPadam
  19. http://zairulakmaldaylife.blogspot.com/

    tq brader...tengah nak menambah follower dan menambah rakan blogger. sila beri tunjuk ajar...i follow you..hihihi

    BalasPadam
  20. Sudahhhhh.. sebelum tido baca blog dulu ...

    BalasPadam
  21. Dah download jugak..memang best kan edisi blog ni

    BalasPadam
  22. Baru nak daftar...nice sharing! Tenkiu ben..

    BalasPadam
  23. KM dah download.. tak tau pun pasal ni huhu..

    BalasPadam
  24. CN dah guna,mmg puas hati,sng sgt nk blogwalking ;)

    BalasPadam
  25. Dah install dan ping sekali.. Hehe..

    BalasPadam