Ke Magic Fest Putrajaya lagi !

by - September 14, 2014

 

Hehehe.. Selfie sebagai tanda bukti ni ! Bukti nak ke Picc , Putrajaya untuk tengok Pro Shop Demo #2 .. live depan depan diorang buat magic… Leh tangkap la camana diorang punya trick yang selama ni kita anggap mereka mengamalkan sihir ! Haaaaaa !!

Semalam dah tengok persembahan pertandingan punya tapi yang ni di booth masing masing .. Ada banyak booth yer !

Esok hari terakhir tau ! Teringin nak mencuba atau jadi ahli silap mata pada anak anak anda ? Sila la beli barangan silap mata yang dijual di situ.. hehehe ..

Untuk jadual esok , boleh la rujuk entri aku Jom ke ‘ Magic Fest Putrajaya’ ni. Gi la bawak anak anak.. Jangan lupa tengok persembahan diorang sekali … Ada di jadual esok tau ..

You May Also Like

5 comments

  1. Byknya booth diorg yg pasti meriah

    BalasPadam
  2. dlm nlko pg td pn ad invite peserta magic ni..kagum btl tgk

    BalasPadam
  3. Jauh la plak Putrajaya.seronok jugak dpt main magic dgn anak2.mesti anak2 suka.

    BalasPadam