#MYCyberSALE : Jom Shopping di Lazada !

by - September 25, 2014


LP_MDEC_D2_V1_090914_1000x350

Bermula 29 September sehingga 1 Oktober 2014 , Lazada Malaysia akan mengadakan jualan siber besar­‐besaran ini yang menjanjikan potongan harga yang hebat khas seperti barangan dapur rumah, barangan hiasan rumah, alatan elektronik, kamera, komputer, telefon bimbit , tab, jam tangan , bag, travel accessories, barangan sukan dan banyak lagi , khas untuk pembeli di
talian.

Yeayyyy …Tak payah beratur membayar dah kat kedai !

LP_MDEC1_V1_100914

Amacam ? Tertarik kan ? Aku pon !! Nak tengok gadget yang dijual nanti !! Apakah murah berbanding di kedai kedai atau sebaliknya ? Kalau murah seperti yang digembar gemburkan selama ini.. Er , orang kata produk yang dijual di Lazada , harganya mmg berpatutan dan cepat jugak sampai barangnya ..

Kat mana nak shopping semua barangan yang aku sebutkan di atas ?? Hehehe.. Korang leh shopping samada di Laman Web #MYCyberSale  atau pun di #MYCyberSale on Lazada ini !! Aku dah masuk tengok dah … serius ternganga aku dibuatnya ! Murah tuuuu …

Berbaloikah membeli online ? Hehehe… Bagi yang malas nak beratur , mencari produk kegemaran walhal ada je di depan mata , boleh je shopping sempena #MYCyberSale ini yang mana sebanyak 225,000 tawaran yang membabitkan 4500 penjual online dengan potongan harga sehingga 90 peratus !!!

Rugi ni kalau lepaskan peluang gini haaa .. Tunggu apa lagi ! Jom laaaa shoppinggg.. Bukan selalu ada haaa..
MDEC_LAZ_2ft_banner_100914

You May Also Like

7 comments

  1. kalau org bubuh ajinomoto pun, dia takkan mengaku...hahaha

    BalasPadam
  2. minggu ni je dah 6 barang beli dgn lazada..ni tgh menunggu gdex hantar barang..huhuhu

    BalasPadam
  3. solution kepada masalah traffic jam, nk kena beratur panjang la...smpi2 stok x de pula...online je...murah lak tu...hihihi

    BalasPadam
  4. Lazada naikkan harga...sebelum nih powerbank harga rm68 ajer...tadi baru tgk model yg..harga asal dah naik ..bila diskaun jd rm83...better jgn beli masa diskaun nih..byk penipuannya

    BalasPadam
  5. online shopping best ..tak perlu nak perabiskan minyak kereta bersesak p shopping. klik klik ja senang citer.

    BalasPadam