Lunch dan Dinner di PICC , Putrajaya !

by - September 25, 2014

 

Bila dengar je kat PICC , aku nak pergi ! Tak kiraaa.. Wife aku pernah bagitau yang makan tengahari di PICC mmg sedap ! Aku tak pernah rasa lagi.. Dan kali pertama aku rasa masa buffet Ramadhan lepas.. Memang tak dinafikan laa.. makanan kat sana memang menepati selera aku !

Dan kali ni , PICC bukan saja dah sediakan menu makan tengahari yang menyelerakan malah dah ada steamboat untuk makan malam pulak !!

masa untuk lunch ? Harga ? Steamboat lak berapa ? Harga ? Kul berapa ? Hari apa??? Banyak soalan kan ? Hehehhe.. Jangan risau .. Aku tak sediakan jawapan punya… hehehe ..

Tapi aku letak bunting mereka kat sini terus ! Hahahaha .. Tapi menariknya kan … untuk steamboat buffet yang sangat best tu , mereka bagi diskaun !! Dewasa , RM28 dan kanak kanak , RM14 sahaja.. Bawah 5 tahun , free yer .. Jangan risau .. Tawaran ini sah laku sehingga 31 Disember 2014.. Maka sila sila la cepat yer .. Heee.. Berminat ? Sila call +603 8887 6000 ..

Segar segar pilihan steamboat !

 

 

 

Chef chef yang sangat sporting !! Hahahaha .. cayalaahhhh !!

Makan timee !! Sedap giler kuah steambot ni .. Disebabkan sedap , maka mulut aku ni , gatal nak bertanya kat Chef.. Yelah , terlalu ramai kata kalau makanan tu sedap terutama berkuah tu cam tomyam , pasti guna ajinamoto atau MSG !

" Chef.. Nak tanya skit boleh ? Jangan marah yer.. Tom yam ni , chef pakai ajinomoto ke ? ".

Hahahaha.. Tak pasal pasal aku kena leter..hahahaha..

Terbaik chef Picc !! Sedap dan berbaloi makan steamboat di Picc.. Bukan steamboat je sedap. Boleh dikatakan segala juadah yang ada sewaktu lunch dan dinner , mmg sedap dan berbaloi !

Yang keje area atau berdekatan Putrajaya , jgn segan segan serbu waktu lunch atau dinner !! Makanan aneka pilihan..

Terbaik ! Sesungguhnya apa jua event di PICC , mmg aku tak pernah kecewa .. terutama sejak jadi blogger ni ! Mereka sangat sangat peramah dan memberi kerjasama ! Terima kasih PICC .. terutama Kumari dan chef chef yang berbakat besar !

You May Also Like

8 comments

  1. wahh..nampak menarik sgt..baru je pegi kt Al sinni..if thu kt PICC ada sura dh try kt sana..

    BalasPadam
  2. harganya nmpk mcm berbaloi aje..

    BalasPadam
  3. seronoknya...lain kali nak join boleh? :)

    BalasPadam
  4. ADE PROMOSI ? RM28 SEHINGGA 31 SEPT ? WOAH MURAHNYAAAA.. NAK PERGI LAA..

    BalasPadam
  5. menarik... harga pun kind of murah gak laa..

    BalasPadam
  6. Ya Allah, nasib baik dah makan...kalau takkk...hu hu hu...

    BalasPadam