Kenapa aku tak nak masuk AKADEMI FANTASIA !

by - September 22, 2014

 

Ni la jadinya pada aku bila dah dapat mic ! Bayangkan depan juri pemilihan  ? Perghh… Menangis juri tengok aku buat persembahan lupa diri macam ni haa ..

Video aku berkaraoke ni ada .. Kalau nak tengok , mmg tak dapat .. Aku dah deal dengan syarikat rakaman untuk mereka edarkan secara khas pada yang berminat membelinya dengan harga tertinggi. Setakat ni , ada 10 individu nak beli dengan harga melebih RM500K .. Aku tak terkejut pon.. Memang dalam jangkaan aku. Dan berharap akan cecah RM1 juta tak lama lagi.. Hurmm..Harap tak dicetak rompak la..

Poyo kan ? Hahaha.. Aku gurau jer. Ni kes naik giler ari tu.. hahaha.. Gara gara dah syok berkaraoke lagu rock kapak.. huhu .. Best best !! Kenangan indah di Agrofarmstay Resort di Melaka.

You May Also Like

15 comments

  1. hahaha... belanja lagu anuar zain satu :p

    BalasPadam
  2. Tudiaaaa! penuh penghayatan ... dengan muka dengan tangannya hahahaha :p

    BalasPadam
  3. amboiii ekspresi muka terbaik, hehehe mmg menhayati betul nih ;p

    BalasPadam
  4. afundi encik ben hantar ke 32777 tejunam haha

    BalasPadam
  5. buruk nau yg kat belakang tu hahahhaha

    BalasPadam
  6. terbaik...upload lah video...nak gak dgn suara yg macho 2...

    BalasPadam
  7. Hihihi..ok lah tu. Muka handsome...ley jual :-)

    BalasPadam
  8. Hahaha, yg penting enjoy ye abg ben :)
    betul2 feeling ni

    BalasPadam
  9. hahaha...tak masuk AF,masuk kilauan emas pun boleh Ben..mesti gempak punya

    BalasPadam
  10. untung la yg pegi sn mst dpt dgr live ben nyanyi hehe

    BalasPadam
  11. hahaha..
    dh lepas gian ini le jadinya.
    yg pnting sporting.

    BalasPadam
  12. hahaaaa...teruja aku nak dengar suara Ben karok !

    BalasPadam
  13. perghh...feeling habis tu pegang mic tu ye abg ben...untung siapa yang dapat dengar nyanyian secara live masa tu kat Melaka...kih3

    BalasPadam
  14. poyola abang ben..ahaha..kalau masuk Af..kalah peserta lain..

    BalasPadam