Suka pencuci muka Tea Tree Oil dari Comoderm !

by - September 23, 2014

 

Puashati pakai ! Kalau guna yang jenama XYZ , confirm masih melekat dan terasa .. hurm… macam masih dilekati dek sabun walaupun dah cuci dengan sebersihnya ! Hurmm..

Aku ada 2-3 pencuci muka dan kekadang pakai wife punya.. Hanya yang ni saja aku puashati ! Rasa bersih muka.. Aku yang rasa yer.. orang lain , aku tak pasti ..

image

Ada banyak produk dari Cosmoderm , aku berkenan.. Harga ? Aku rasa tak la mahal mana pon.. berbaloi la dengan produknya .. Bersih dan puashati !

Nak beli mana ? Er… er…. farmasi ada jual rasanya ..heee..

You May Also Like

4 comments

  1. produk ni bagus. nak2 lagi yang jenis kulit sensitif. Tak mahal sangat la rasanya produk ni. sy pernah try pencuci muka adik saya.. memang rasa best. macam abg ben cakap rasa bersih & tak rasa sabun dia melekat kat muka

    BalasPadam
  2. best ni !! aku memang suka tea trea oil....

    BalasPadam
  3. nti lisa nak try gak la. setakat ni lisa ngam dengan biore je.. lain2 pencuci muka mesti akan tumbuh jerawat sebijik dua

    BalasPadam