Budak manja !

by - September 18, 2014

 

Kalau bawak gi mall , mesti cari barang dia nak pegang .. makan … kasi tenang dulu , baru leh cari barang kita ..

Tapi bila dah kenyang dan tenang .. dia nak pulak panjat keluar dari troli ! Adehhh … Jenuh nak mengejar dia kalau turunkan.. Kalau tak turunkan ? Perghhh.. dia punnya buat karenah dalam tu.. kecik besar kecik besar jerrrrr kita tengok dia ..

Jangan bagi muka ? Babap je kaki tu eh ? Hurmmm.. ada gak.. pastu pujuk balik.. sian tengok muka dia nangis.. macam kehilangan mak ayah je rupa tangisan tu.. huhu ..

You May Also Like

9 comments

  1. sama je semua budak ben...
    anak lin klu duduk dalam tu, selalu buat aksi sakit jantung mmyddy dia. klu nak shopping kena siapkan list senang nak amik, terus blah.

    entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

    BalasPadam
  2. Kalau kena dekat dak Nuha.. satu mall tu rasanya boleh dengar suara dia.. huhuhu..

    BalasPadam
  3. Qhaliff ..Qhaliff..merajuk yer?

    BalasPadam
  4. Alalala, kesiannya qhaliff. Takpe bang. Budak laki tengah aktif.

    BalasPadam
  5. Qayyum dan sumaiyyah dulu pun macam tu ben.... kalau ada ayah diaorg le... kalau dgn akak dia takut sikit hehehehe

    BalasPadam
  6. Assalam,
    betui3..
    kena layan bagi puas bru la anak nak behave kan3..
    bebudak sekarang ni memnag BAAANYYAAAKKK akai he3

    BalasPadam
  7. Tu apasal menonggeng?... merajuk ke?...

    BalasPadam
  8. Sama la dgn anak cn,kalau bawak pegi shoping,limit paling lama dkt mall 2 jam..lebih dari tu..nasiblah..hehe

    BalasPadam