Entri #1 blog Qhaliff !

by - September 09, 2014

 

Tajuk : Daddy sibuk ngan laptop !

image

Di kala ini , daddy dok layan laptop dia jer … Qhaliff boring ! Takde geng nak main ! Zahra , dari tadi tidur jer.. Mana la pipi tak tembam.. Hurmm..

Gambar ini bukti dok buat kerja jer ! Qhaliff , terbiar .. Ni yang Qhaliff boring ! Nak bodek daddy mintak Magnum Classic dalam peti ais .. Dapat jugak hilangkan boring !

Ginilah nasib diriku anak blogger .. oh Tuhan.. takde teman nak bermain..

 

“ Hurm… kalau daddy tak usik laptop , camana nak masuk duit ?  Tak masuk duit , orang kata daddy makan duit hasil isteri .. Hurmm… Payah kan ? “

You May Also Like

12 comments

  1. hihihi... ironi betul... (,")

    BalasPadam
  2. haippp siapa yang tak sayang mulut cakap macam tu tu??? hi qhaliff, nanti buat entri blog lagi yer...

    BalasPadam
  3. qhallif jgn kacau adik tido ye. kan daddy tuko hijau pulak. haha

    BalasPadam
  4. Hahahaha... Comel qhaliff...

    BalasPadam
  5. Alahai...Qhaliff, Qhaliff. Tersenyum je baca entry ni =D

    BalasPadam
  6. Comel je qhaliff pun nak ade blog jugak..hehe

    BalasPadam
  7. heheheee.. qhaliff bakal mewarisi blog daddy nanti..

    BalasPadam
  8. Untung le ayah awak kerja dari umah.X payah nk anta awak dan adik pergi rumah Org lain

    BalasPadam
  9. Hahaha comei betul la Qhaliff ni...

    BalasPadam