Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 September 2014

Dah mula suka meniarap !

 

Gambar ni diambil oleh wife.. Dia jaga Zahra masa tu.. Dia siap rekod Zahra melakukan projek pembesaran ini  tanpa bantuan sapa sapa .. Dan… tadaaaa..

Kembang hidung terus !! Bangga giler la tuuuu .. Maunya tak bangga ! Hhahaha.. Bukan mudah nak meniarap ni haaaa… Hahahaha .. Gud job ! Nanti daddy banjer eskrim magnum gold satu ! Daddy tolong makan kan yer ? Heeee..

Pasni merangkak lak tau…

19 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wahhh dah meniarap dah... lepas ni boleh abang Ash datang minang...ha ha ha... *_^

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Rambutnya bukan main tebal .... :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Hehe dah ada calon menantu bro kita ^_^

Unknown berkata... [Reply to comment]

dh merangkak nanti, kita nak dia berjalan..haaa..bila dh start jalan, masa ni la asik bsing "cuba dok diam2..asik jalaaan je" hehe

Zaujah Naza berkata... [Reply to comment]

lepas ni kita tunggu anak dara sorang ni memanjat kat dapur pula yer..

syuwai berkata... [Reply to comment]

hahaha comelnyaaa

irrayyan berkata... [Reply to comment]

Amboi amboi. Abang ash dh sunat belom? Hehee

irrayyan berkata... [Reply to comment]

Seronok tengak projek pembesaran anak depan mata. Tahniah zahra

harraz aryan berkata... [Reply to comment]

beby yaya da nk mula berjalan da..bru 8bln..

jom la follow sy balik...http://eddyayaharraz.blogspot.com/

Hasnieda Mohamad berkata... [Reply to comment]

Amboiii... rambut tu... ganas... hehee

acik watie berkata... [Reply to comment]

Anak Acik mula-mula meniarap, mak Acik letakkan semangkuk air atas belakang dia. Rasionalnya tak pulak Acik tahu..Zahra ni kena tenggekkan phone daddy dia la..biar murah rezeki lagi.
(Kembang hidung daddynya pulak)

Mrs Velentine berkata... [Reply to comment]

cepatnya dia meniarap//

acik watie berkata... [Reply to comment]

Follow la saya..follow la saya..please...

(jangan postkan pulak..ha..tahu malu)

http://acikwatie.blogspot.com/

Sch@ berkata... [Reply to comment]

hahahha ..
Aik Kak Farah Dah booking tu .. cepat tol ...

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Hahaa..may tak kembang hidung..penat wooo nak nerap sampai meleleh2 air liur ...

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

zahra berape bulan ea abg ben.. my baby dah 3 month.. x de gaye nak menerap lg.. huhu..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, tahniah zahra..

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

yeyyy tak lama lagi boleh main wrestling dengan abg qhaliff...

Nur Farahuda berkata... [Reply to comment]

cepatlah Qhaliff nanti ada kawan nak main sama - sama dengan dia,hehe =D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI