Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 23 September 2014

Dua dua tidur !

 

Legaaa ! Dua dua bangun awal pagi.. Kena settle sorang sorang .. Yang penting Zahra. Lepas dia mandi , baru dia boleh tidur semula .. hehehe..

Yg abang .. hurnmm… Nak main dulu.. Layan tab sat.. Nak bagi dia tidur ? Tak payah..dia akan tidur sendiri.. hehehe …

Photo: Ahhh.. Baru leh wat ketok ketampi 13 kali..

Bila dua dua  tidur , daddy dapat buat kerja ! Jemur baju dah… Makan ? Hurm… lom.. update blog dulu .. huhu.. Inilah dia , kerja sebagai blogger sepenuh masa ..

Anak depan mata ..best ! Tapi rasanya si abang dah boleh gi antar ke sekolah.. Nak sangat belajar dah tu.. hurmm..

11 komen :

Hannan Al-Qudsey berkata... [Reply to comment]

bestnya dah ade anak dua. hehe doakan kami pulak ye. aah abg dh boleh g schoool dah.. my son going to be 3 yrs old next yr ingat nak hantar jugak. which school the best eh? buat entry pasal school pulak pasni eh..hehehe

Lynn Munir berkata... [Reply to comment]

Dua2 pun comel dan tembam.

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah abang qhaliff dah nak sekolah ke? best best...

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Kalau dh dua2 tido mmg time tu lah nk buat kerja laju2.cepat2 siapkan apa yg patut.bila dh terjaga, alamatnya, satu apa pon x jadi.

**tp kalau tido lama sangat AA pkak yg boring..

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

wajah comel sedang tidur:)

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Mmg lega bila dua2 tidur.. Dpt la tke five kejap kn..

Jari Manis berkata... [Reply to comment]

Assalam Ben, salute dengan mereka yg dapat uruskan rumah tangga denga baik..biasanya anak2 yg di didik oleh seorang ayah lebih berdisiplin dan berdikari :-)

ayu Shaklee berkata... [Reply to comment]

comelnya dua2 ni.. pipi tembam.. geram sagt2! huhu..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

lena diaorang tido

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Sama jer pipi memasing...bolat ☺

Dah boleh tu. Next year saya hantar qhalif playschool ☺

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

sejuknya hati tengok diorang lena

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI