Entri #1 blog Qhaliff !

 

Tajuk : Daddy sibuk ngan laptop !

image

Di kala ini , daddy dok layan laptop dia jer … Qhaliff boring ! Takde geng nak main ! Zahra , dari tadi tidur jer.. Mana la pipi tak tembam.. Hurmm..

Gambar ini bukti dok buat kerja jer ! Qhaliff , terbiar .. Ni yang Qhaliff boring ! Nak bodek daddy mintak Magnum Classic dalam peti ais .. Dapat jugak hilangkan boring !

Ginilah nasib diriku anak blogger .. oh Tuhan.. takde teman nak bermain..

 

“ Hurm… kalau daddy tak usik laptop , camana nak masuk duit ?  Tak masuk duit , orang kata daddy makan duit hasil isteri .. Hurmm… Payah kan ? “

12 ulasan:

  1. haippp siapa yang tak sayang mulut cakap macam tu tu??? hi qhaliff, nanti buat entri blog lagi yer...

    BalasPadam
  2. qhallif jgn kacau adik tido ye. kan daddy tuko hijau pulak. haha

    BalasPadam
  3. Alahai...Qhaliff, Qhaliff. Tersenyum je baca entry ni =D

    BalasPadam
  4. Comel je qhaliff pun nak ade blog jugak..hehe

    BalasPadam
  5. heheheee.. qhaliff bakal mewarisi blog daddy nanti..

    BalasPadam
  6. Untung le ayah awak kerja dari umah.X payah nk anta awak dan adik pergi rumah Org lain

    BalasPadam
  7. Hahaha comei betul la Qhaliff ni...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.