Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 September 2014

Entri #1 blog Qhaliff !

 

Tajuk : Daddy sibuk ngan laptop !

image

Di kala ini , daddy dok layan laptop dia jer … Qhaliff boring ! Takde geng nak main ! Zahra , dari tadi tidur jer.. Mana la pipi tak tembam.. Hurmm..

Gambar ini bukti dok buat kerja jer ! Qhaliff , terbiar .. Ni yang Qhaliff boring ! Nak bodek daddy mintak Magnum Classic dalam peti ais .. Dapat jugak hilangkan boring !

Ginilah nasib diriku anak blogger .. oh Tuhan.. takde teman nak bermain..

 

“ Hurm… kalau daddy tak usik laptop , camana nak masuk duit ?  Tak masuk duit , orang kata daddy makan duit hasil isteri .. Hurmm… Payah kan ? “

12 komen :

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

hihihi... ironi betul... (,")

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

alololo cian dia..

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

hahaha.. nk gelak anty bc..

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

haippp siapa yang tak sayang mulut cakap macam tu tu??? hi qhaliff, nanti buat entri blog lagi yer...

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

qhallif jgn kacau adik tido ye. kan daddy tuko hijau pulak. haha

mohd azmi berkata... [Reply to comment]

Hahahaha... Comel qhaliff...

Nur Farahuda berkata... [Reply to comment]

Alahai...Qhaliff, Qhaliff. Tersenyum je baca entry ni =D

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Comel je qhaliff pun nak ade blog jugak..hehe

SyamilaMohd berkata... [Reply to comment]

ala...so sweet....

mas saari berkata... [Reply to comment]

heheheee.. qhaliff bakal mewarisi blog daddy nanti..

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Untung le ayah awak kerja dari umah.X payah nk anta awak dan adik pergi rumah Org lain

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Hahaha comei betul la Qhaliff ni...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI