Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 20 September 2014

Hari 'Sony' jatuh kah ???


Tadi kamera dslr Sony Alpha 5000 aku jatuh. Dan baru jap tadi , Sony Xperia Z2 aku jatuh !!!

Apakah ini tanda ?? Tandanya aku kena beli Alpha 5100 dan Z3 ???

10 komen :

Chot berkata... [Reply to comment]

tu tandanya...nak masyukkk kot baben...hohoh.
takpun..carelessnya...uhuk..larikk

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Ingat tak mimpi pelik tu hari?...petanda?...dah ajal...bertabah lah...rezeki lagi besar menanti..in sha Allah. ..

Mardiah Diana berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum....tanda2 dah tu minta ganti...hehe

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

yea le tuu..hihihi

Join Contest dan Menangi Tupperware Eco tumbler dan Cinch Tea Mix

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

x puas atie nya tengok phone mcm tu.. mintak beli baru tu abg ben...

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

setuju dengan bammat... mungkin mimpi tu tanda2... dah ajal Sony :(

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Dah sampai masanya.....eemmm dua2 sekaligus jatuh ye, jenama yang sama?

Engku Muzahadin berkata... [Reply to comment]

Alahai, sayangnya...

Syaz Harzays Minme berkata... [Reply to comment]

memang nk mintak abang ben gantikan yg baru ler tu.. hihi.

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

alamak..habis lah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI