Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 26 September 2014

Letak Qhaliff dalam kotak !


Aku tengok kawan aku post gambar ni di TimeLine Facebook dia.. Dan aku rasa ini satu idea yang sangat menarik  !!


Hurmmm… Aku rasa baik buat gini dari biarkan anak kita dengan leka bermain tablet dan telefon bimbit ! Boleh jadi anti sosial nanti bila besar ! Tak reti nak berkawan.. Kat tangan dok pegang gadget jer .. Hurmm ..


Sayangnya , aku takde kotak besar cam ni ! Rasanya kena tukar smart tv 80 inci baru dapat kotak besar.. Baru puashati kan ? Hehehhee.. Qhaliff puas.. daddy lagiii … puasss !!

11 komen :

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

kena cari kat kedai kotak yang lebih besar sikit..lepas tu cari la pensel warna untuk qaliff sekali..nak tengok qaliff ada ciri ciri jadi pelukis tak..heheh

Yaya Azura berkata... [Reply to comment]

Nak kotak ke nak tv?
Haha

anis-yang-manis berkata... [Reply to comment]

he..idea best ni..kotak shaklee besar-besar ada banyak. Bagus jugak simpan kotak ni, ada gunanya :)

Nuriesya Nadia berkata... [Reply to comment]

Hahaha tak boleh bayangkan Qhaliff dalam kotak. Hahaha

Allene berkata... [Reply to comment]

kotak tv besar tapi slim bangben...

entry terkini...Harris getting better

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Amboi.. ni 2 in 1 ni... ke sebenarnya nak bgtau nak beli tv 80".... hahahhaa larrriiikkkk.... :p

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Amboi.. ni 2 in 1 ni... ke sebenarnya nak bgtau nak beli tv 80".... hahahhaa larrriiikkkk.... :p

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Memang idea yang bernas

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Kalau dia nak keluar, dia tolak je korak tu turun, hehe. good idea

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

*kotak

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

pernah buat gak macam ni.. letak anak buah dalam kotak. hahaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI