Letak Qhaliff dalam kotak !


Aku tengok kawan aku post gambar ni di TimeLine Facebook dia.. Dan aku rasa ini satu idea yang sangat menarik  !!


Hurmmm… Aku rasa baik buat gini dari biarkan anak kita dengan leka bermain tablet dan telefon bimbit ! Boleh jadi anti sosial nanti bila besar ! Tak reti nak berkawan.. Kat tangan dok pegang gadget jer .. Hurmm ..


Sayangnya , aku takde kotak besar cam ni ! Rasanya kena tukar smart tv 80 inci baru dapat kotak besar.. Baru puashati kan ? Hehehhee.. Qhaliff puas.. daddy lagiii … puasss !!

11 ulasan:

  1. kena cari kat kedai kotak yang lebih besar sikit..lepas tu cari la pensel warna untuk qaliff sekali..nak tengok qaliff ada ciri ciri jadi pelukis tak..heheh

    BalasPadam
  2. he..idea best ni..kotak shaklee besar-besar ada banyak. Bagus jugak simpan kotak ni, ada gunanya :)

    BalasPadam
  3. Hahaha tak boleh bayangkan Qhaliff dalam kotak. Hahaha

    BalasPadam
  4. kotak tv besar tapi slim bangben...

    entry terkini...Harris getting better

    BalasPadam
  5. Amboi.. ni 2 in 1 ni... ke sebenarnya nak bgtau nak beli tv 80".... hahahhaa larrriiikkkk.... :p

    BalasPadam
  6. Amboi.. ni 2 in 1 ni... ke sebenarnya nak bgtau nak beli tv 80".... hahahhaa larrriiikkkk.... :p

    BalasPadam
  7. Kalau dia nak keluar, dia tolak je korak tu turun, hehe. good idea

    BalasPadam
  8. pernah buat gak macam ni.. letak anak buah dalam kotak. hahaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.