Lunch dan Dinner di PICC , Putrajaya !

 

Bila dengar je kat PICC , aku nak pergi ! Tak kiraaa.. Wife aku pernah bagitau yang makan tengahari di PICC mmg sedap ! Aku tak pernah rasa lagi.. Dan kali pertama aku rasa masa buffet Ramadhan lepas.. Memang tak dinafikan laa.. makanan kat sana memang menepati selera aku !

Dan kali ni , PICC bukan saja dah sediakan menu makan tengahari yang menyelerakan malah dah ada steamboat untuk makan malam pulak !!

masa untuk lunch ? Harga ? Steamboat lak berapa ? Harga ? Kul berapa ? Hari apa??? Banyak soalan kan ? Hehehhe.. Jangan risau .. Aku tak sediakan jawapan punya… hehehe ..

Tapi aku letak bunting mereka kat sini terus ! Hahahaha .. Tapi menariknya kan … untuk steamboat buffet yang sangat best tu , mereka bagi diskaun !! Dewasa , RM28 dan kanak kanak , RM14 sahaja.. Bawah 5 tahun , free yer .. Jangan risau .. Tawaran ini sah laku sehingga 31 Disember 2014.. Maka sila sila la cepat yer .. Heee.. Berminat ? Sila call +603 8887 6000 ..

Segar segar pilihan steamboat !

 

 

 

Chef chef yang sangat sporting !! Hahahaha .. cayalaahhhh !!

Makan timee !! Sedap giler kuah steambot ni .. Disebabkan sedap , maka mulut aku ni , gatal nak bertanya kat Chef.. Yelah , terlalu ramai kata kalau makanan tu sedap terutama berkuah tu cam tomyam , pasti guna ajinamoto atau MSG !

" Chef.. Nak tanya skit boleh ? Jangan marah yer.. Tom yam ni , chef pakai ajinomoto ke ? ".

Hahahaha.. Tak pasal pasal aku kena leter..hahahaha..

Terbaik chef Picc !! Sedap dan berbaloi makan steamboat di Picc.. Bukan steamboat je sedap. Boleh dikatakan segala juadah yang ada sewaktu lunch dan dinner , mmg sedap dan berbaloi !

Yang keje area atau berdekatan Putrajaya , jgn segan segan serbu waktu lunch atau dinner !! Makanan aneka pilihan..

Terbaik ! Sesungguhnya apa jua event di PICC , mmg aku tak pernah kecewa .. terutama sejak jadi blogger ni ! Mereka sangat sangat peramah dan memberi kerjasama ! Terima kasih PICC .. terutama Kumari dan chef chef yang berbakat besar !

8 ulasan:

  1. wahh..nampak menarik sgt..baru je pegi kt Al sinni..if thu kt PICC ada sura dh try kt sana..

    BalasPadam
  2. harganya nmpk mcm berbaloi aje..

    BalasPadam
  3. seronoknya...lain kali nak join boleh? :)

    BalasPadam
  4. ADE PROMOSI ? RM28 SEHINGGA 31 SEPT ? WOAH MURAHNYAAAA.. NAK PERGI LAA..

    BalasPadam
  5. menarik... harga pun kind of murah gak laa..

    BalasPadam
  6. Ya Allah, nasib baik dah makan...kalau takkk...hu hu hu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009