Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 1 September 2014

Puashati dengan PRISMA OPTOMETRI !

 

Tadi aku gi antar cermin mata aku yang dah bengkok tu ke PRISMA OPTOMETRI di Bandar Baru Bangi.. dekat ngan Warta tu haaa .. Hehehe.. Yelah , semalam salah seorang staff tu kata boleh betulkan .. dan cuba betulkan mana yang boleh ! Tu dah memadai bagi aku la dari aku simpan terus spek tu , kan ?

Dan … setelah 2 jam berlalu .. aku gi amik semula .. tengok hasilnya .. Waduh !! Nak nangis gueee !! Elok seperti baru ! Huhuhuh..

Aku tanya dia.. kenapa kedai yang aku gi tu kata tak leh repair ? Terus kata dah rosak ! Huk aloh.. kedai mana ? Tu kat Alamanda.. Atas Menara.. Pergh ! Aku pangkah dah kedai tu ! Huh.. Malas benar .. Layan pon nak tak nak ! Ingat aku beli spek tu seringgit dua ! Dah la masih dalam waranti .. Huh..

Hurm… staff tu kata dia kena bukak tangkai tu dan luruskan semula.. Nasib baik tangkai tu , titanium.. jadi takde masalah nak luruskan semula ..

Senyum riang aku.. huhu.. Pastu aku mintak nak beli kotak spek.. Yang ada ni , Qhaliff dah rosakkan.. abis span dia koyak ! Dan dia pon gi amik .. bagi percuma kat aku sbb aku dah beli spek kat kedai dia ! Huhuhuh..

Kos repair dan kotak .. RM0 ! Huhuh…

image

Pasni tunggu satu lagi spek siap ! Lalalala.. Ada 3 spek dah.. Leh tukar tukar !

8 komen :

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Perghhh banyaknya spek abang ben.. makin kachak la lepas ni.. peewwwiittt.. hehehehe

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

Saya dah ade 4 spek.. sebabnya, ingatkan hilang.. sebab suka letak merata2.. ade tu ingat dah terbuang dalam tong sampah..
alih2 beberapa bulan kemudian..jumpa balik aihh.. adoii la.. haha..nk gelak pon ade..

mami kido berkata... [Reply to comment]

Kdai ni mmg bgus.lyanan diorg superb.hri tu konon2 nk usya je.tp diorg lyan je kita nk tgk itu ini.dkat sejam plih spek aje.mmg terbaik lah kdai ni

DYatie berkata... [Reply to comment]

Wahhh.. rezeki.. alhamdulillah.

careno berkata... [Reply to comment]

Nak repair spek gak... nak senget sbb asyik tertido dgn spek...

calrase patrick berkata... [Reply to comment]

saya pun nak bwt spek mata lah.. hehehe saya orang paling rabun xguna spek huhuhu...

Lady D'yot berkata... [Reply to comment]

saya pon penah buat spek kat sini..memang bagus customer service dia..most recommended!

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Bila servis yg diberi terbaik ..pasti ramai yg berbicara...terbaik..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI