Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 28 Disember 2014

Baju baru KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


Direkabentuk oleh Denzel Yap. Kapal terbang AirBus milik Air Asia di bawah ni pon dia punya design.. Cun kan ?
image
image
Dan inilah baju rasmi hasilnya yang direka khas untuk Kelab Blogger Ben Ashaari untuk edisi 2014 yang mana edisi ini ditaja oleh Cosmoderm , yang telah menjadi penaja rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari untuk tahun 2015 nanti..
image
Nak beli ? InshaAllah akan dibuka untuk jualan juga nanti..

Terima kasih Denzel dan Cosmoderm.

9 komen :

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Thank you Denzel. Thankyou AirAsia :*

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

cantik..

NASRUDDIN NASS berkata... [Reply to comment]

Ben Ashaari jual cepat sikitt...dah tak sabar nak beliiiiiiii :)

Chubby Hanna berkata... [Reply to comment]

nanti nak beli lah. walaupun tak berapa aktif.. huhu.. baru nak syiok baca blog abg Ben, kat opis ni lambat lah loading blog abg.. huhuhu..

nor nazliana berkata... [Reply to comment]

cunnnyerr

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

kain jersi yer..
mmg best kalu pakai kain nie..
kompom beli.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

cANTIKKKKKKKKKKKKKKKK

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

terboekkkk!

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

jgn lepas peluang memilikinya. jom order nanti.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI