“ Qhaliff , jom mandi !! “

by - Disember 08, 2014

 

" Qhaliff , jom mandi..." ..

" Tak nak.. “ Dia jawab sambil senyum pastu sambung layan handphone mak dia ..

3-4 kali aku ajak..dia bg jawapan sama..

Aku gi dapur dan amik cawan berisi air paip. Pastu aku saja saja offer air kat dia

“ Nah air.. minum skit ! Eh , tertumpaahhh .. “ Aku sengaja curahkan sedikit ke seluar dia..

Dia pandang aku dengan mula kelat. Kemudian ?

“ Daddy , bashaahh .. “. Aku pandang je muka dia.. Saja wat selamba !

Kemudian ??

Hehehehe.. Pastu ajak la gi mandi.. Terus on ! Hahahaha …

You May Also Like

6 comments

  1. anak bijak, jd daddynya kena laa lagi bijak & panjang akal cari idea kan hehe

    BalasPadam
  2. Sesekali bolehlah guna trick tu.. hehehe.. nanti dia dah pandai trick tu, silap2 daddy dia pulak yang kena tukar seluar.. kehkehkeh..

    BalasPadam
  3. taktik menjadi! kena cari taktik lain jugak..kang kalau selalu buat..dia dah boleh tangkap dah idea nie..hehe...

    BalasPadam