Kelantan selepas banjir .. - BEN ASHAARI

Kelantan selepas banjir ..

 

Sedihnya.. Bandar laluan aku ke Kok Lanas , kini dah jadi .. tak tergambar dengan kata kata.. Dulunya sangatlah sibuk.. Di sini pasti akan sesak seketika tiap kali aku balik kampung wife..

Manik Urai..

image

image

image

image

Ada banyak lagi gambar.. Yang ni aku amik dari FB En.Hilmi Abdullah. Terlalu menyayat hati kalau nak tunjuk lagi.. Korang boleh tengok di page seperti The Red Warriors , I love Kuala Krai dan banyak lagi .. Moga selepas tengok gambar tu , menghadirkan keinsafan pada diri dan bantulah mereka seberapa yang termampu.. Ada banyak pusat pusat bantuan yg mengumpulkan barangan keperluan yang mana akan diagihkan pada mangsa.

image

Bayangkan… ini rumah kita sendiri !

5 ulasan:

  1. tak mampu nak berkata apa-apa.. sedih.
    Moga semua mangsa tabah dalam menghadapi dugaan ini.

    BalasPadam
  2. ya allah sedih nyee.. semoga mereka sabar & sabar menempuh dugaan ini.

    BalasPadam
  3. Kesian kan...tak sabar nak balik kampung huaaaaa...

    BalasPadam
  4. Sangat menghadirkan rasa insaf. Umpama tsunami kecil.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.