MILNA , biskut pertama Zahra ! - BEN ASHAARI

MILNA , biskut pertama Zahra !

 

Dulu bagi gak kat Qhaliff.. Tapi tak la dia makan beria.. Makan main main jer.. Asal dia pon dapat mengunyah di kala orang tua dia mengunyah.. hehehe.. Nak ikut sangat la kononnya..

Dan wife turut belikan untuk Zahra ari tu.. Suka ke Zahra ? Hurm.. Zahra ikut style aku ni.. makan apa saja ! Tak kira dah kalau lapar .. hehehe ..

image

Aku post di FB dan Insta , ada kawan tanya .. biskut apa yang Zahra makan .. Dan inilah diaaaa ..

image

Apa apa persoalan mengenai MILNA ni , sila google yer .. Pastinya banyak nak tanya punyaaa… Jangan risau , Zahra makan main main jer pon.. Memang bawak makanan dia yang wife buat sendiri.. Tapi sementara tunggu mak pak dia abis makan , maka tu la yang wife bagi.. InshaAllah , ok jer ..

4 ulasan:

  1. Alhamdulillah..snacks milna ye zahra..

    BalasPadam
  2. ida pun bagi kt ank..tp id bagi jenama lain.sm mcm milna..just snck wktu prtang je,,tghari memag akn bagi bubur..

    BalasPadam
  3. best biskut ni. bukan budak-budak je suka. kbai. hahaha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.