Rahsia gambar makanan semakin cun ?

by - Disember 15, 2014

 

Waahh.. Ramai tertanya kenapa gambar yang aku amik sekarang ni lain macam punya cun ! Apakah kerana kamera yang digunakan atau sememangnya skill aku yang semakin .. umphhh ! Atau sekadar guna aplikasi kamera yang bersepah di Google Store ???

Nak tahu jawapannya ?

Amacam ? Tak la secun Mat Gebu punya tapi berbeza la dari sebelum sebelum ni walaupun pakai kamera mahal ! Aku dah tau rahsiaaanyaa ! Hehehehe .. Tak hensem pon leh tampak kacak rupawan bila guna aplikas ini .. Bukan 360 yer ..

Rahsianya ? Sila beli E-Book aku  .. Belum keluar lagi laaa !

You May Also Like

6 comments

  1. apa ni apa ni...entri tergantung...tolonglah bgtau apa penyebab gambar2 tu jadi cantik...

    yang benar,
    stalker baik abang ben :)

    BalasPadam
  2. Cetttt...tapi rasanya gue tau sebab apee...hehehehehh

    BalasPadam
  3. Adoiiii TERGANTUNG SUDAHHHHH !!! Ada sambungan kah ??? Amboii e book bagai ..Tak nak beli kita nak FREE jer hahaha

    BalasPadam
  4. cehh baru feeling2 nak guna untuk gambar sendiri. hahahaha

    BalasPadam
  5. tekun sy membaca..sabau je la..

    BalasPadam