Rahsia gambar makanan semakin cun ? - BEN ASHAARI

Rahsia gambar makanan semakin cun ?

 

Waahh.. Ramai tertanya kenapa gambar yang aku amik sekarang ni lain macam punya cun ! Apakah kerana kamera yang digunakan atau sememangnya skill aku yang semakin .. umphhh ! Atau sekadar guna aplikasi kamera yang bersepah di Google Store ???

Nak tahu jawapannya ?

Amacam ? Tak la secun Mat Gebu punya tapi berbeza la dari sebelum sebelum ni walaupun pakai kamera mahal ! Aku dah tau rahsiaaanyaa ! Hehehehe .. Tak hensem pon leh tampak kacak rupawan bila guna aplikas ini .. Bukan 360 yer ..

Rahsianya ? Sila beli E-Book aku  .. Belum keluar lagi laaa !

6 ulasan:

  1. apa ni apa ni...entri tergantung...tolonglah bgtau apa penyebab gambar2 tu jadi cantik...

    yang benar,
    stalker baik abang ben :)

    BalasPadam
  2. Cetttt...tapi rasanya gue tau sebab apee...hehehehehh

    BalasPadam
  3. Adoiiii TERGANTUNG SUDAHHHHH !!! Ada sambungan kah ??? Amboii e book bagai ..Tak nak beli kita nak FREE jer hahaha

    BalasPadam
  4. cehh baru feeling2 nak guna untuk gambar sendiri. hahahaha

    BalasPadam
  5. tekun sy membaca..sabau je la..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.